Οι σειρές που δεν πρέπει να χάσεις τον Νοέμβριο!

Σειρές τον Νοέμβριο

Το Φθινόπωρο είναι μια εποχή που είναι ευκαιρία να μείνουμε για λίγο στο σπίτι, να χαλαρώσουμε και να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και σίγουρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο γι΄αυτό, από το να αρχίσουμε μια σειρά ή να δούμε τον επόμενο κύκλο από κάποια που ήδη ξέρουμε και αγαπάμε. Αυτές είναι οι σειρές που διαλέξαμε εμείς και σου προτείνουμε να μην χάσεις αυτό τον μήνα.

Narcos: México

Τον Νοέμβριο επιστρέφει η πιο πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix, το Narcos. Η ιστορία του Pablo Escóbar συνεχίζεται και μεταφέρεται στο Μεξικό, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του νέου κύκλου. Το ερώτημα όλων είναι κατά πόσο η μετά-Pascal εποχή στη σειρά θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Diego Luna ενσαρκώνει σ’ αυτό τον κύκλο τον βαρώνο Gallardo και ο Michael Pena θα υποδυθεί τον επικεφαλής του τμήματος δίωξης. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

House of Cards

Ποια θα είναι η συνέχεια του «House of Cards» μετά τον Kevin Spacey; Η απάντηση έρχεται το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Netflix. Στον έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, αποχαιρετάμε τον Frank Underwood και υποδεχόμαστε την σύζυγό του Claire, ως την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην ιστορία των Η.Π.Α.. Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι και το μεγάλο φινάλε της βραβευμένης πολιτικής σειράς.

Homecoming

Τον Νοέμβριο θα δούμε και ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του Amazon Prime Video για το 2018, το «Homecoming». Από τον δημιουργό του «Mr. Robot», Sam Esmail, θα δούμε την Julia Roberts να πρωταγωνιστεί στην πρώτη τηλεοπτική της σειρά. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, με την Roberts να υποδύεται την Heidi Bergman, μια κοινωνική λειτουργός που εργαζόταν σε υπηρεσία επανένταξης στρατιωτών στην κοινωνία μετά τηη επιστροφή τους απ΄τον πόλεμο. Όλα παίρνουν μια διαφορετική τροπή για την Heidi, τέσσερα χρόνια αφού έφυγε από αυτή την υπηρεσία.

The Sinner

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περασμένου Φθινοπώρου, γι’ αυτό και το «The Sinner» επιστρέφει στο Netflix, στις 9 Νοεμβρίου. Στον δεύτερο κύκλο, παρακολουθούμε την ιστορία ενός δεκατριάχρονου αγοριού που υποτίθεται ότι σκότωσε τους γονείς του χωρίς κάποια προφανή αιτία. Θα μπορέσει ο επιθεωρητής Harry Ambrose (Bill Pullman) να αποκαλύψει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση;

Tags from the story
,
0 replies on “Οι σειρές που δεν πρέπει να χάσεις τον Νοέμβριο!”