Η Omega έχει μια κλασική πρόταση για τη Γιορτή του Πατέρα

Omega Speedmaster

Φέτος, στις 21 Ιουνίου γιορτάζουμε τη Γιορτή του Πατέρα, μια ημέρα που για την OMEGA πάντα είχε ιδιαίτερη σημασία και φρόντιζε να επισημαίνει. Η ίδια προτείνει δύο μοντέλα Speedmaster κλασσικά και διαχρονικά όπως και ο πολύ γλυκός ρόλος όλων εκείνων των μπαμπάδων που στη σκέψη τους χαμογελάμε!

Για τους μπαμπάδες που αγαπούν τα γρήγορα αυτοκίνητα, το OMEGA Speedmaster κατείχε ανέκαθεν μια ξεχωριστή θέση στο μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού. Με την πρώτη του εμφάνιση το 1957, αρχικά για να κρατά το χρόνο στις πίστες των αγώνων ταχύτητας, σύντομα έκανε μεγάλη αίσθηση απλά και μόνο για το ασύγκριτο στιλ όσων το φόρεσαν.

Προς τιμήν της οδηγικής του κληρονομιάς, η OMEGA βάζει αυτό το διάσημο σε επικαιρότητα με ένα vintage twist ειδικά για την Ημέρα του Πατέρα. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα Speedmaster διαθέτει ένα διαφορετικό δερμάτινο λουράκι, που προσθέτει ένα κλασσικό και εκλεπτυσμένο στοιχείο στην εμφάνισή του. Είναι δουλεμένα από τα καλύτερα υλικά σε διαφορετικούς τόνους του καφέ, και κάθε ένα από αυτά τα λουράκια προσδίδουν ένα διακριτικά retro χαρακτήρα ενώ δένουν σε τέλεια αρμονία με την εμβληματική κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι των Speeedmaster.

Τα ρολόγια Speedmaster έχουν διανύσει μια μεγάλη πορεία από την πρώτη τους κυκλοφορία πίσω από τα τιμόνια μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα, έχουν ταξιδέψει ακόμη και στο φεγγάρι έξι φορές. Έτσι, αν ο μπαμπάς σας θέλει να προβάλει ένα cool, νοσταλγικό στιλ αστροναύτη, μπορεί η επιλογή σας να είναι το Speedmaster “First OMEGA in Space” που ήταν και το πρώτο που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη το 1962.

Αν θέλετε η επιλογή σας να εστιάζεται στους τέσσερις τροχούς, τότε θα πρέπει να δείτε τα αγωνιστικά μοντέλα της συλλογής Speedmaster. Αυτά τα ρολόγια έχουν ξεκάθαρα στοιχεία από το παρελθόν όπως ο χαρακτηριστικός αγωνιστικός δείκτης μέτρησης των λεπτών, που πρωτοεμφανίστηκε το 1968 και συνεχίστηκε και από την OMEGA στα χρόνια της Formula 1 στη δεκαετία του ’90.

Όταν πρόκειται για τη Γιορτή του Πατέρα, δεν υπάρχουν πολλά ρολόγια σαν τα Speedmaster που να είναι τόσο κατάλληλα για δώρο. Άλλωστε ποιος μπαμπάς δε θα λάτρευε ένα όμορφο μοντέλο, με διαχρονική απήχηση και αδιαμφισβήτητη κληρονομιά;

Tags from the story
0 replies on “Η Omega έχει μια κλασική πρόταση για τη Γιορτή του Πατέρα”