Σε αυτές τις 10 εταιρείες θέλουν να δουλεύουν οι εργαζόμενοι της Silicon Valley

Silicon Valley
© Itay Sikolski/mydesignweek.eu

Όταν ζει κανείς στην Silicon Valley ή αλλιώς την τεχνολογική πρωτεύουσα του κόσμου, δύσκολα φανταζόμαστε ότι θα καταλήξει σε ένα περιβάλλον εργασίας που δεν είναι ανάλογο των ικανοτήτων του. Παρόλα αυτά, οι εργαζόμενοι της περιοχής ψήφισαν και συμφώνησαν ότι η Google παραμένει η κορυφαία τεχνολογική εταιρεία και για το 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας Hired, ζήτησε από 4,100 εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας να δηλώσουν σε ποια εταιρεία τόσο στην πόλη τους όσο και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη θα ήθελαν να δουλεύουν. Στην έρευνα έλαβαν μέρος εργαζόμενοι απ’ το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Ώστιν, καθώς και από το Λονδίνο και το Τορόντο.

Η ιστοσελίδα Hired κατέληξε στη λίστα με τις πιο επιθυμητές εταιρείες για το 2020, χρησιμοποιώντας τον δείκτη μέτρησης Brand Positivity Index ή BPI. Την κορυφή στη συγκεκριμένη λίστα φέρεται ότι κατέκτησε το Netflix που σημαίνει ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα ήταν αυτή που οι περισσότεροι συμμετέχοντες της έρευνας ανέφεραν ότι θα ήθελαν να εργάζονται, ανεξαρτήτως από την πόλη στην οποία τώρα κατοικούν.

Όταν όμως οι μελετητές ξεχώρισαν τις απαντήσεις των εργαζομένων της Silicon Valley είδαν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας τους ήταν διαφορετικά, καθώς αυτοί έδωσαν για ακόμη μια χρονιά στην Google την πρωτιά και κατέταξαν το Netflix στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά, αυτές είναι οι 10 τεχνολογικές εταιρείες που θέλουν να δουλεύουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι της Silicon Valley:

  1. Google
  2. Netflix
  3. Slack
  4. LinkedIn
  5. Apple
  6. Square
  7. Dropbox
  8. Facebook
  9. Nvidia
  10. Airbnb

0 replies on “Σε αυτές τις 10 εταιρείες θέλουν να δουλεύουν οι εργαζόμενοι της Silicon Valley”