Οι σειρές που σου προτείνουμε να ξεκινήσεις αυτό τον μήνα!

προτάσεις για σειρές

Τι γίνεται όταν έχεις ήδη δει όλες τις αγαπημένες σου σειρές ή περιμένεις πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν από αυτές; Διαλέγεις μία από τις σειρές που σου προτείνουμε να ξεκινήσεις αυτό τον μήνα και ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα για την πλοκή τους.

Russian Doll

Έκανε πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου στο Netflix και αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη σειρά γι’ αυτήν τη χρονιά και εξιστορεί την ιστορία μιας γυναίκας που πεθαίνει στο πάρτι των 36ων γενεθλίων της. Ξυπνάει και ζει το ίδιο βράδυ και το ίδιο πάρτι ξανά και ξανά και ξανά…

True Detective

Η πρώτη αξιόλογη σειρά που είδαμε το 2019 και αγαπήσαμε ήταν η τρίτη σεζόν του True Detective. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali, υποδύεται εκπληκτικά τον αστυνόμο Wayne Hays, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει την εξαφάνιση δύο παιδιών στο Ozarks, τη δεκαετία του ‘80.

The Little Drummer Girl

Εάν δεν την έχεις δει ακόμη, ήρθε η ώρα να το κάνεις γιατί είναι μία από τις σειρές του BBC που είδαμε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John le Carre και σκηνοθετημένο από τον Park Chan-wook, με τους Florence Pugh, Michael Shannon και Alexander Skarsgård να πρωταγωνιστούν. Αγαπημένη σκηνή, αυτή που οι δύο πρωταγωνιστές κάθονται με φόντο την Ακρόπολη. Και ναι, η σειρά κατάφερε να γυριστεί στην Αττική παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Μάλιστα, προβάλλει με τον πιο μοναδικό τρόπο τα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας. Πρόκειται για ένα κατασκοπικό θρίλερ που τοποθετείται στη δεκαετία του ’70, με την Florence Pugh ν’ αναλαμβάνει τον ρόλο της διπλής κατασκόπου.

Facebook/Little Drummer Girl

Peaky Blinders

Είναι η σειρά εποχής που εάν για κάποιον λόγο σου έχει ξεφύγει, θα πρέπει ν’ αρχίσεις να την βλέπεις άμεσα! Το Peaky Blinders είναι ακόμη ένα αριστούργημα του BBC που εξιστορεί τα κατορθώματα μιας οικογένειας gangster, της οικογένειας των Shelby. Τοποθετείται στο 1919 στους δρόμους του Birmingham και μεταξύ αυτών που δηλώνουν φαν της σειράς είναι και οι Tom Cruise και David Beckham, ο οποίος μάλιστα λάνσαρε και ανδρική σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τη σειρά. Τρεις σεζόν από τη σειρά είναι διαθέσιμες και στο Netflix.

Tags from the story
0 replies on “Οι σειρές που σου προτείνουμε να ξεκινήσεις αυτό τον μήνα!”