John Wick 4: Κυκλοφόρησε το πρώτο «εκρηκτικό» teaser της ταινίας

Η αντίστροφη μέτρηση για το John Wick 4 ξεκινά οκτώ μήνες νωρίτερα. Η ταινία, μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και στην Ιταλία, στις 23 Μαρτίου 2023, και κατά τη διάρκεια του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ που, επίσης στην ιταλική έκδοση, όριζε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στο θέατρα.

Αυτά είναι βίντεο “κλεφτές ματιές”, αυτό είναι ένα πρώτο teaser με προεπισκόπηση του τι θα γίνει, όχι πραγματικά ένα τρέιλερ, αλλά σε αυτό το λεπτό εικόνων, αυτό είναι αρκετό για να πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό των θαυμαστών, που έχουν ακόμη πολλά μπροστά τους από αυτούς περιμένοντας.

Στο teaser, εμφανίζονται κάποιες σκηνές που είναι ιδανικές για να αυξήσουν τις προσδοκίες στα αστέρια. Εκτός από τις υποβλητικές εικόνες που δείχνουν τον μοναχικό δολοφόνο που υποδύεται ο Keanu Reeves να περπατά μόνος σε διάφορες πόλεις (μπορείτε να αναγνωρίσετε και το Παρίσι), αυτό που πειράζει – όπως πάντα, αφού πρόκειται για μια ταινία δράσης με όλα τα μαραφέτια – είναι οι δολοφονικές μάχες. Εκτός από τα γυρίσματα, ο Wick είναι ο πρωταγωνιστής των αναμφισβήτητα επικών συγκρούσεων μεταξύ katanas, πολεμικών τεχνών και μικτών τεχνικών μάχης, που συνεχίζουν τη λεπτή κόκκινη κλωστή με εκείνες των Matrixiana memoria.

Αν και ορισμένες μάχες και εχθροί στην πραγματικότητα αναφέρονται σε ασιατικές τοποθεσίες, προς το παρόν ο τίτλος δεν έχει επιβεβαιωθεί, κάτι που, τον Νοέμβριο του 2021, φαινόταν κάτι παραπάνω από προσωρινό. John Wick 4 – Hagakure αναφέρθηκε ρητά στο έργο του Yamamoto Tsunetomo, δηλαδή στον κώδικα των σαμουράι. Ακόμη και πριν από αυτό που φαινόταν σαν την προσμονή, ήταν γνωστό ότι το τέταρτο κεφάλαιο του έπους διαδραματιζόταν ως επί το πλείστον στην Ιαπωνία και η σύγκριση με έναν ronin (σαμουράι χωρίς αφέντη) για τον John Wick, έναν δολοφόνο που τώρα είχε διαλυθεί από οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση ήταν τέλεια. σύμφωνα με τον χαρακτήρα – και την ιστορία του κινηματογράφου, που έχει επανειλημμένα απεικονίσει τους σαμουράι ως σύγχρονους δολοφόνους.


Το βίντεο που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con, ωστόσο, δημιούργησε αμφιβολίες για τον τίτλο, ο οποίος τώρα φαίνεται να είναι απλώς ο John Wick, χωρίς καν τον αριθμό να υποδεικνύει το τέταρτο κεφάλαιο.
Με οκτώ μήνες αναμονής μπροστά, είναι πιθανό ότι μόνο το πρώτο πραγματικό επίσημο τρέιλερ θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου.

Εν τω μεταξύ, το teaser δείχνει δύο νέους ερμηνευτές, σε άκρως μυστικούς ρόλους προς το παρόν: τον δάσκαλο των πολεμικών τεχνών Donnie Yen και Bill Skarsgård, που συμπληρώνουν το καστ με τους Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scottins. και ο Ian McShane.

Η μάλλον συνοπτική πλοκή επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η ιστορία ξεκινά από εκεί που τελείωσε το τρίτο κεφάλαιο του έπος. Στην ταινία του 2019, στην πραγματικότητα, προδομένος και τραυματισμένος από τον Winston κατά τη μάχη του Continental Hotel, ο John Wick σώθηκε από τον Bowery King (Laurence Fishburne), με τον οποίο είχε συνεργαστεί για να πολεμήσει το Great Table. Στην τέταρτη ταινία, ο πρωταγωνιστής έχει ολοένα και πιο θανατηφόρους αντιπάλους, με επικεφαλής επίσης ένα ακόμη υψηλότερο δώρο στο κεφάλι του Wick, ο οποίος «ξεκινά τον αγώνα του ενάντια στο Great Table σε παγκόσμιο επίπεδο, αναζητώντας τις πιο ισχυρές φιγούρες του κάτω κόσμου, από Νέα Υόρκη στο Παρίσι, από την Οσάκα στο Βερολίνο».

Μιλώντας για τον Bowery King, ο χαρακτήρας του Laurence Fishburne εμφανίζεται στο teaser και ρωτά τον Wick, “Είσαι έτοιμος, John;” Περιττό να πούμε ότι η απάντηση είναι ναι, με όλη την ένταση που προσθέτει ο Keanu Reeves στον χαρακτήρα, πιο μαχητικός από ποτέ.
Είναι πραγματικά αλήθεια αυτό που λέει η λεζάντα του βίντεο: «Ήθελες να επιστρέψει… και επέστρεψε». Το John Wick 4 θα επιστρέψει πραγματικά, το 2023.

Tags from the story
, , ,
0 replies on “John Wick 4: Κυκλοφόρησε το πρώτο «εκρηκτικό» teaser της ταινίας”