Δέκα συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένας άντρας έχει χάσει το ενδιαφέρον του

Πολλοί από εμάς ήμασταν εκεί: όλα πάνε υπέροχα, η σύνδεση φαίνεται θαυμάσια και μετά, φαινομενικά από το πουθενά, κάτι πάει στραβά. Αν και κανένας από εμάς δεν σχεδιάζει να αποτύχει η σχέση μας, δυστυχώς, μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.  Εάν αρχίζετε να νιώθετε ότι ο σύντροφός σας χάνει το ενδιαφέρον του, προσέξτε αυτά τα σημάδια.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Όταν τα πράγματα αρχίζουν να μην πηγαίνουν πολύ καλά, μπορούμε να ακολουθήσουμε έναν από τους δύο τρόπους: είτε να δουλέψουμε τη σχέση για να δούμε αν το εμπόδιο είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε, είτε να αποφασίσουμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Σε τελική ανάλυση, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε αυτές τις πληροφορίες είναι ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Με αυτό κατά νου, κανείς δεν θέλει ο σύντροφός του να χάσει το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, συμβαίνει. Εάν αρχίζετε να νιώθετε ότι ο σύντροφός σας χάνει το ενδιαφέρον του, προσέξτε αυτά τα σημάδια.

1. Δεν ξεκινά επαφή

Εάν είστε εσείς που του τηλεφωνεί συνεχώς ή του στέλνει μηνύματα και δεν λαμβάνετε σχεδόν ποτέ ένα μήνυμα από αυτόν εκτός και αν του στείλετε πρώτα, αυτό είναι κακό σημάδι. Ή, αν χρειάζεται ώρες για να στείλει μήνυμα ή να σας καλέσει όταν επικοινωνήσετε μαζί του και δεν μπαίνει στον κόπο να πει γιατί, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του.

2. Γίνεται αγενής και αμυντικός

Εάν έχετε παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή συμπεριφοράς, φαινομενικά από το πουθενά, μπορεί να είναι απογοητευτική. Εκεί που κάποτε υπήρχε ένας άντρας που ήταν γλυκός και αστείος, τώρα συμπεριφέρεται ενοχλημένος, αμυντικός και εκνευρισμένος. Αν και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι απλά αγχωμένος, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι χάνει το ενδιαφέρον του.

3. Βρίσκει δικαιολογίες

Όταν θέλεις να κάνεις παρέα μαζί του, έχει πάντα κάτι καλύτερο να κάνει. Και ενώ μπορεί πράγματι να είναι απασχολημένος, αν έχει μια δικαιολογία για κάθε φορά που θέλετε να μιλήσετε ή να περάσετε χρόνο μαζί του, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του.

4. Όταν είστε μαζί, φαίνεται απόμακρος

Συχνά, ακόμη και όταν κάποιος δεν λέει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του, το δείχνει με το να γίνεται λιγότερο παρόν. Στην αρχή, μπορεί να φαίνεται αποσπασμένος. Αλλά, μετά από τόσο καιρό, αν νιώθετε πιο μόνη με την παρουσία του παρά στην απουσία του, το ένστικτό σας είναι πιθανό να σας λέει κάτι.

5. Δεν συζητά πια για το μέλλον

Εκεί που κάποτε γινόταν συζήτηση για το μέλλον, τώρα δεν το αναφέρει. Αντίθετα, φαίνεται σκόπιμα ασαφής για το πού πηγαίνει η σχέση. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα σας δει πλέον στο μέλλον του.

6. Κάνει μηδενική προσπάθεια

Οι άνθρωποι βρίσκουν χρόνο για τους ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά τους. Εάν είστε πάντα εσείς που καταβάλλει προσπάθεια, η σχέση έχει γίνει μονόπλευρη, κι αυτό δεν είναι καλό.

7. Η σωματική οικειότητα αλλάζει

Αυτό μπορεί να συμβεί με έναν από τους δύο τρόπους: είτε η οικειότητα εξαφανίζεται, είτε το μόνο που μένει για να διατηρεί τη σχέση είναι η σεξουαλική επαφή. Ειλικρινά εξαρτάται από τη φύση της σχέσης και την προσωπικότητά του. Αλλά, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε αυτό.

8. Φλερτάρει με άλλες γυναίκες

Δεν έχει σημασία σε ποιο επίπεδο είναι η σχέση σας, αν ένας άντρας υποτίθεται ότι επενδύει σε εσάς και τον παρατηρήσετε να φλερτάρει ανοιχτά με άλλες γυναίκες μπροστά σας, αυτό δεν είναι μόνο ασέβεια, αλλά είναι ένδειξη ότι δεν είναι νοιάζεται. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι ένα σημάδι ότι «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε».

9. Δεν θέλει να μιλήσει για τη σχέση

Όταν αναφέρετε τη σχέση ή ρωτάτε πού βρίσκεται, αρνείται να μιλήσει για αυτήν. Δεν θέλει να βάλει ταμπέλα και νιώθεις αβέβαιος. Κάθε σχέση που σας κάνει να αμφιβάλλετε για το πού βρίσκεστε είναι πιθανό να μην συνεχιστεί καθόλου.

10. Δεν είναι πια στοργικός

Αν κάποτε ήταν στοργικός, ήθελε να σε αγκαλιάσει και να σε φιλήσει, αλλά ξαφνικά απομακρύνεται πάντα από σένα, αυτό είναι κακό σημάδι. Αν και μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, σε περίπτωση που συνδέεται με τα άλλα σημάδια που αναφέρονται εδώ – πιθανότατα έχει χάσει το ενδιαφέρον του.

www.womanidol.com

0 replies on “Δέκα συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένας άντρας έχει χάσει το ενδιαφέρον του”