8 λόγοι για να αγοράσεις αφυγραντήρα Inventor

Τι είναι εκείνο που κάνει το σπίτι …σπιτικό; Η ζεστασιά! Εξασφάλισε την σήμερα πιο εύκολα, έξυπνα και οικονομικά από ποτέ, με έναν αφυγραντήρα Inventor.

Γιατί δε θέλεις… wet look στο σπίτι σου 

Τίποτε δεν κάνει το κρύο πιο διαπεραστικό από την υγρασία. Κι όσο ωραίο και αν είναι το wet look σε διαγωνισμό βρεγμένων T-shirt στην παραλία, κανείς δε θέλει η υγρασία να ρίχνει ακόμη περισσότερο την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σπίτι του.
Οι αφυγραντήρες Inventor σου εξασφαλίζουν ένα υγιές περιβάλλον οριστικά απαλλαγμένο από υγρασία. Ο αέρας στο εσωτερικό του σπιτιού γίνεται πιο ξηρός και η θέρμανση αποδίδει πιο γρήγορα -στην πράξη η αίσθηση της ζεστασιάς αυξάνεται κατά 2 βαθμούς περίπου. Δώσε στον εαυτό σου, την οικογένεια και τους καλεσμένους σου την ευκαιρία να νιώσουν αληθινά hot.

Γιατί αγαπάς την καινοτομία 

Όλοι μιλούν γι’ αυτή. Και όλοι αναζητούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι αφυγραντήρες Inventor την ξέρουν. Και την ψιθυρίζουν στο αυτί του σπιτιού σου -όλοι ξέρουν πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Χάρη στην καινοτομία Advanced Technology, οι αφυγραντήρες Inventor αντιλαμβάνονται κάθε στιγμή τις συνθήκες του σπιτιού και ρυθμίζουν τη λειτουργία τους προκειμένου να σου προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Γιατί πιστεύεις στην τεχνολογική εξέλιξη 

Δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά άλλος αφυγραντήρας με inverter μοτέρ στον ανεμιστήρα. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια ότι ο Stardust -ακριβώς χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Inverter Motor- προσαρμόζεται στις ανάγκες και την υγρασία του χώρου, εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αθόρυβη λειτουργία. Έτσι, όταν το επίπεδο υγρασίας είναι χαμηλό, ο αφυγραντήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητά του να προσαρμόζεται, είναι σχεδόν αθόρυβος-στοιχείο που τον κάνει ιδανικό για υπνοδωμάτια και χώρους που απαιτείται ησυχία. Επιπλέον, η Τεχνολογία Inverter Motor εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του αφυγραντήρα, καθώς η ικανότητά του να λειτουργεί σε χαμηλές ταχύτητες με ομαλές μεταβάσεις, τον καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χρόνο.

Γιατί οι άλλοι δε σε καταλαβαίνουν…

…απόκτησε τουλάχιστον έναν αφυγραντήρα που το κάνει! Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Έτσι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Inventor Control μπορείς να ρυθμίζεις τη λειτουργία που προτιμάς σύμφωνα με τις ανάγκες σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα, από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Ή να «μιλάς» στη συσκευή σου μέσω των εφαρμογών Siri Shortcuts, Amazon Alexa ή Google Assistant, ορίζοντας φράσεις που θα αναγνωρίζει ο αφυγραντήρας σου.

Γιατί θέλεις να έχεις τον έλεγχο

Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να μπορούσες να φτιάξεις ατμόσφαιρα, πατώντας ένα κουμπί; Τώρα μπορείς! Οι εφοδιασμένοι με Advanced Technology αφυγραντήρες Inventor Stardust, Comfort και Atmosphere XL δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Με την Έξυπνη Αφύγρανση επιλέγουν το ιδανικό επίπεδο υγρασίας βάσει της θερμοκρασίας και των αναγκών του χώρου, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία τους. Με την Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα προσαρμόζουν αυτόματα τη λειτουργία του ανεμιστήρα.

Ο laser αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει ακόμη και τα αόρατα στο ανθρώπινο μάτι αιωρούμενα σωματίδια, ρυθμίζοντας αυτόματα τη λειτουργία του για να σας προσφέρει πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα.
Και το καλύτερο; Με την Αθόρυβη Λειτουργία μπορείς να έχεις τον αφυγραντήρα σου σε όποιο δωμάτιο θέλεις, ενώ χαλαρώνεις, κοιμάσαι ή δουλεύεις χωρίς να διαταράσσεται η ηρεμία στον χώρο σου.

Γιατί τα ρούχα φοριούνται στεγνά

Τον χειμώνα τα ρούχα δεν στεγνώνουν… ποτέ. Κι ούτε είναι λύση να τα απλώνουμε -όπως συχνά κάνουμε…- στα καλοριφέρ εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λειτουργία τους ως θερμαντικό σώμα και επιδεινώνοντας την αίσθηση του κρύου. Με έναν αφυγραντήρα Inventor και το Πρόγραμμα Στεγνώματος Ρούχων έχεις πάντα στεγνά, φρέσκα και μυρωδάτα ρούχα, ό,τι καιρό κι αν έχει έξω.

Γιατί θέλεις να ξέρεις τι αναπνέεις 

Με έναν αφυγραντήρα κι αυτόνομο καθαριστή αέρα Comfort με ενσωματωμένο Ιονιστή αναπνέεις αληθινά καθαρό αέρα 24 ώρες το 24ωρο, αφού απομακρύνει ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Παράλληλα, η φωτεινή ένδειξη σε ενημερώνει για το επίπεδα υγρασίας του χώρου. Οι αφυγραντήρες και αυτόνομοι καθαριστές αέρα Stardust και Atmosphere XL εντοπίζουν και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια φροντίζοντας για την τέλεια ατμόσφαιρα του χώρου σου, ενώ σε ενημερώνουν πάντα για την ποιότητα του αέρα.

Γιατί θέλεις να είσαι με τους καλύτερους

Η Inventor είναι η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια. Μπες σήμερα στο inventor.ac, δες όλη τη σειρά αφυγραντήρων και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει. Και θυμίσου πως με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού. Γιατί η καλύτερη ατμόσφαιρα φτιάχνεται με Inventor και αγάπη!

 

0 replies on “8 λόγοι για να αγοράσεις αφυγραντήρα Inventor”