Jo Malone London: Ο Tom Hardy για την Cypress Grapevine Cologne Intense

Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τον ηθοποιό και παραγωγό Tom Hardy ως τον ambassador του βρετανικού οίκου Jo Malone London για την αρωματική δημιουργία Cypress & Grapevine Cologne Intense.

Ως ένα από τα πιο σεβαστά κινηματογραφικά ταλέντα που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Tom Hardy, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο, είναι γνωστός για τις ερμηνείες που αναδεικνύουν το βάθος, την πολυπλοκότητα και την ευελιξία του ως ηθοποιό. Αντλώντας έμπνευση από το Cypress & Grapevine Cologne Intense, ο Tom Hardy, μαζί με τον διάσημο παραγωγό Edward Berger και τον πατέρα του Chips Hardy, φέρνουν στη ζωή το Λονδίνο μέσα από μια οθόνη. Ένα Λονδίνο που αγκαλιάζει τις ιδιοσυγκρασίες, τις διχοτομήσεις και τις ιδιορρυθμίες, σε μια ταινία για την καμπάνια του αρώματος. 

Δένοντας περίτεχνα τις βρετανικές ρίζες του, την ιδιαίτερη παιχνιδιάρικη δημιουργική συμπεριφορά του και το έντονο ενδιαφέρον του  για τον κοινωνικό αντίκτυπο και την ψυχική υγεία, ο γνωστός ηθοποιός ήταν μία προφανής επιλογή για το «κεντρικό πρόσωπο» που θα εκπροσωπεί το Cypress & Grapevine Cologne Intense.

 «Ήταν προνόμιο και μεγάλη χαρά να συνεργαστώ με το brand Jo Malone London για αυτήν την καμπάνια. Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως κοινό πάθος για παρόμοιες φιλανθρωπικές επιδιώξεις, έχει εξελιχθεί σε μια θαυμάσια δημιουργική συνεργασία, που βασίζεται σε μια κοινή δέσμευση για μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο. Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία να δουλέψω δίπλα σε μια λαμπερή και επιτυχημένη ομάδα, βοηθώντας στη  δημιουργία μιας ταινίας που όχι μόνο μας προκάλεσε να οραματιστούμε τον χώρο των αρωμάτων με νέους τρόπους, αλλά επίσης παρουσιάζει το Λονδίνο που αγαπάμε -μια πόλη που ενσαρκώνει το εξαιρετικό και το αντιφατικό στοιχείο σε κάθε πτυχή της.»  

Ο Tom Hardy πρωταγωνιστεί στην καμπάνια “The Exceptional And The Contradictory”που διαδραματίζεται στο νυχτερινό Λονδίνο, σε σενάριο του πατέρα του, Chips Hardy, μία ταινία για το Cypress & Grapevine Cologne Intense όπου αποδίδεται ο εξαιρετικός και συγχρόνως αντιφατικός χαρακτήρας του αρώματος. Σκηνοθετημένο από τον παγκοσμίου φήμης Edward Berger, τον cinematographer James Friend και τον composer Volker Bertelmann, το κινηματογραφικό αποτέλεσμα της συνεργασίας όχι μόνο στηρίζει μια απελευθερωτική αίσθηση υπερηφάνειας του να είσαι Λονδρέζος, αλλά μιλά για τη σχέση του Tom Hardy με το άρωμα και τον ισχυρό ρόλο που παίζει στην αφήγηση.

«Ο Tom είναι αδιαμφισβήτητα ένα τεράστιο ταλέντο. Είναι έξυπνος, συμπονετικός, γενναιόδωρος και στοχαστικός. Η προθυμία του να συμμετέχει ουσιαστικά και ενεργά στο project, παρά να αποτελεί απλώς το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, ήταν κάτι που μας εντυπωσίασε πραγματικά. Αυτή είναι μια αυθεντική συνεργασία που γιορτάζει τόσο τις ρίζες της Jo Malone London όσο και την πατρίδα του Tom. Συναντηθήκαμε ως μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων με στόχο να αμφισβητήσουμε την επικρατούσα αντίληψη στη διαφήμιση του αρώματος, αλλά ταυτόχρονα, μας φέρνουν κοντά οι κοινές μας αξίες για την ψυχική υγεία, και η πρόθεσή μας να κρατήσουμε τους προβολείς στραμμένους στη σημασία της συνέχειας αυτού του διαλόγου. Είναι αληθινό προνόμιο να έχουμε τον Tom στην οικογένεια της Jo Malone London.»

Jo Dancey, Senior Vice President Global General Manager of Jo Malone London

Cypress & Grapevine Cologne Intense

Ένα φρέσκο και ξυλώδες άρωμα που συνδυάζει τις αρωματικές νότες από κυπαρίσσι με τη ζεστασιά του αμπελιού και τον αισθησιασμό του κεχριμπαριού. Το εκλεπτυσμένο, ξεχωριστό και τολμηρό άρωμα για άνδρες είναι αυτό που είχε επιλέξει να φορά ο Tom Hardy εδώ και καιρό και ως εκ τούτου έχει μια πολύ προσωπική σχέση με αυτήν την αρωματική δημιουργία της Jo Malone London.

«Για εμένα, το Cypress & Grapevine Cologne Intense είναι ένα υπέροχα κλασικό vintage και γήινο άρωμα.» Tom Hardy

Ακολουθήστε την Jo Malone London σε TikTok, Instagram, Facebook, X, YouTube, LinkedIn και Pinterest @JoMaloneLondon #MrMalone #TomHardy #CologneIntense #JoMaloneLondon

 

0 replies on “Jo Malone London: Ο Tom Hardy για την Cypress Grapevine Cologne Intense”