5 σειρές στο Netflix που μπορείς να δεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

σειρές στο Netflix
© Netflix

Θέλεις να ξεκινήσεις μια σειρά στο Netflix αλλά κάθε φορά που το κάνεις την παρατάς στη μέση γιατί τα επεισόδια είναι πολλά και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν έχεις χρόνο να τη συνεχίσεις; Σου βρήκαμε τη λύση και σου παρουσιάζουμε 5 σειρές στο Netflix που μπορείς να δεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Και η λίστα μας δεν περιλαμβάνει μόνο μίνι σειρές, αλλά κι αυτές που αποτελούνται από σεζόν με λίγα επεισόδια, έτσι ώστε να δεις την πρώτη σεζόν αυτό το Σαββατοκύριακο και να συνεχίσεις με τη δεύτερη το επόμενο. Παράλληλα, η λίστα δεν περιλαμβάνει το φανταστικό «The Queen’s Gambit» γιατί θεωρούμε ότι οι περισσότεροι το έχουν ήδη δει, αλλά εάν εσύ δεν ανήκεις ανάμεσα σε αυτούς ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Αυτές είναι οι 5 σειρές στο Netflix που μπορείς να δεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο:

Lupin

Το «Lupin» είναι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία του Netflix και σύντομα θα κυκλοφορήσει και η δεύτερη σεζόν του. Πρόκειται για την πρώτη πρωτότυπη γαλλική παραγωγή του Netflix, με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Omar Sy (The Intouchables). Η υπόθεση: Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Russian Doll

Το «Russian Doll» αποτελείται από οκτώ επεισόδια και σε αυτή πρωταγωνιστεί μία εκ των δημιουργών του, η Natasha Lyonne του «Orange Is the New Black». Η σειρά εξιστορεί την ιστορία μιας γυναίκας που πεθαίνει στο πάρτι των 36ων γενεθλίων της. Ξυπνάει και ζει το ίδιο βράδυ και το ίδιο πάρτι ξανά και ξανά και ξανά…

Never Have I Ever

Για όσους θέλουν να δουν κάτι με το ταίρι τους, το «Never Have I Ever» είναι ένα από τα καλύτερα sitcoms που μπορείς να βρεις στο Netflix. Ύστερα από μια τραυματική χρονιά, μια Ινδοαμερικανή έφηβη θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής – όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά θα τη δυσκολέψουν.

The Haunting of Hill House

Το καλό με το «The Haunting of Hill House» είναι ότι εάν σου αρέσει, το επόμενο Σαββατοκύριακο μπορείς να παρακολουθήσεις και το «The Haunting of Bly Manor». Το πρώτο ήταν η σειρά φαινόμενο και για πολλούς ίσως και η καλύτερη για το 2018. Το «The Haunting of Bly Manor», είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Henry James «The Turn of the Screw» και είναι μια νέα ιστορία σε ένα νέο μέρος.

The People vs. OJ Simpson: American Crime Story

Αυτή η δραματοποίηση παρακολουθεί τις ανατροπές της δίκης του Ο. Τζέι Σίμπσον για φόνο, εξετάζοντας τις παρασκηνιακές κινήσεις και από τις δύο πλευρές του δικαστηρίου.

Tags from the story
0 replies on “5 σειρές στο Netflix που μπορείς να δεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!”