Το Hermes Speedster Dayboat μας ξαναθυμίζει την the 1959 Porsche

Το British boatyard Seven Seas Yachts πήρε το 1959 Porsche 356—το πρώτο μοντέλο παραγωγής από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που αναζητούν ποτέ-και το επαναπροσδιόρισε ως βάρκα, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό και τρελό ηλεκτρικό σκάφος Speedster Dayboat.

Από την Πασχαλιά Πυρένη

Tο Hermes Speedster  τραβάει τα στοιχεία της drop-top έκδοσης του 356. Το παρμπρίζ προσθέτει στην ομοιότητα, όπως και τα αναλογικά όργανα, ενώ το εσωτερικό είναι όλο δερμάτινο.

Measuring 22 πόδια σε μήκος, το Speedster έχει ένα απότομο τόξο 72 μοίρες, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο σκάφος να περάσει μέσα από τα κύματα και να εξασφαλίσει μια ομαλότερη βόλτα—σαν την αίσθηση της οδήγησης της χερσαίας κλειδωμένης έκδοσης. Το Hermes Speedster  διαθέτει χώρο για πέντε επιβάτες, δύο στο κάθισμα επιβατών και πιλότου και τρεις στον πίσω πάγκο.

Αλλά μόνο και μόνο επειδή το σκάφος είναι εμπνευσμένο από ένα αυτοκίνητο από τη δεκαετία του 1950 δεν σημαίνει ότι δεν έχει το δίκαιο μερίδιο της σύγχρονης τεχνολογίας. Το” υδροδυναμικό ” κύτος προσφέρει χαμηλή αντίσταση στην οπισθέλκουσα και αποτελείται από κυψελωτό σχεδιασμό με αεροστεγή διαμερίσματα καλυμμένα με εξώτατο από ρητίνη βινυλεστέρα.

Αυτός ο σχεδιασμός προάγει την αποτελεσματικότητα και, σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης, επιτρέπει στο Hermes Speedster να φτάσει σε τελική ταχύτητα 45 μίλια ανά ώρα. Επιπλέον, λόγω της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού ένας μικρότερος κινητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ εξακολουθεί να έχει την ίδια απόδοση που θα κάνατε από ένα μεγαλύτερο. Τέλος, το Seven Seas προσφέρει μια υπηρεσία προσαρμογής για κάθε πτυχή του σκάφους, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το σετ αντιστοίχισης με το Porsche 356.

0 replies on “Το Hermes Speedster Dayboat μας ξαναθυμίζει την the 1959 Porsche”