H νέα boutique της Montblanc στην Αθήνα

Η Μontblanc, ο κορυφαίος παγκόσμιος Maison για τον πολυτελή επιχειρηματικό τρόπο ζωής, άνοιξε μια νέα μπουτίκ στην Αθήνα, μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της, Τζάννες Α.Ε. Αντικαθιστώντας την υπάρχουσα μπουτίκ στον πολυτελή προορισμό λιανικής της Κριεζώτου, η νέα μπουτίκ – που βρίσκεται στην ίδια περιοχή – προβάλλει την τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία Neo 3.0 της Montblanc, που μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε σε βασικές ναυαρχίδες σε όλο τον κόσμο.

Το σχέδιο Neo 3.0 επεκτείνεται σε παλαιότερα σχέδια Neo του Γάλλου σχεδιαστή και αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Noé Duchaufour-Lawrance, προσθέτοντας τραβερτίνη και χειροποίητα φινιρίσματα τοίχων από σκυρόδεμα στην υπάρχουσα καρυδιά και μαύρη λάκα της μπουτίκ. Το νέο σχέδιο διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή σιλουέτα του εμβληματικού βουνού Mont Blanc στην πρόσοψη και στον πίσω τοίχο της μπουτίκ, επεκτείνοντας την έμπνευση που εκφράστηκε στο ιστορικό Montblanc Haus του Maison στο Αμβούργο που άνοιξε νωρίτερα φέτος.

Η καθηλωτική εσωτερική σχεδίαση της μπουτίκ δημιουργεί ειδικούς χώρους που ζωντανεύουν το χαρτοφυλάκιο του Maison με ρολόγια, όργανα γραφής, δερμάτινα είδη, αξεσουάρ και γυαλιά, καθώς και την αυξανόμενη γκάμα συσκευών τεχνολογίας.

 

Οι λάτρεις του ρολογιού θα εκτιμήσουν την επιλογή των ρολογιών υψηλής πολυπλοκότητας που παρουσιάζονται, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Montblanc 1858, Star Legacy και Heritage. Τα περιζήτητα πολυτελή δερμάτινα είδη περιλαμβάνουν μια ποικιλία από τα πιο σύγχρονα κομψά μοντέρνα σχέδια που επιθυμούν οι σημερινοί επαγγελματίες με στυλ και οι ταξιδιώτες της πόλης.

Για πρώτη φορά για την ελληνική αγορά και ως αναγνώριση της ισχυρής κοινότητας τοπικών συλλεκτών της Montblanc, η μπουτίκ παρουσιάζει το αποκλειστικό Collectors Corner περιορισμένης έκδοσης και οργάνων γραφής υψηλής τέχνης, καθώς και μια ελκυστική εμπειρία τοίχου με μελάνι για να δοκιμάσει το πλήρες φάσμα των οργάνων γραφής Montblanc. , μύτη και μελάνια. Μια υπηρεσία χαρακτικής και ανάγλυφης εκτύπωσης επιτρέπει επίσης στους πελάτες να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά σε δώρα για άλλους ή αγορές για τον εαυτό τους.

Σχολιάζοντας τα εγκαίνια, ο Franck Juhel, Πρόεδρος της Montblanc MEIA Ελλάδας & Τουρκίας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε τη νεότερη μπουτίκ μας στην καρδιά της Αθήνας, μια πόλη που έχει μια από τις μεγαλύτερες συνδέσεις με τη Montblanc. Η παγκόσμια φιλοσοφία μας, και ο λόγος για το ξεχωριστό μας concept λιανικής, είναι οι πελάτες μας να βρίσκονται αμέσως στο σπίτι στις μπουτίκ μας, είτε επισκέπτονται το Montblanc στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι ή στην Αθήνα.”

Ο Τίμος Τζάννες, Διευθύνων Σύμβουλος της Tzannes S.A δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη θέση μας ως ο παλαιότερος ενεργός συνεργάτης της Montblanc στον κόσμο και που καλωσορίζουμε τόσο τους μακροχρόνιους όσο και τους νέους πελάτες μας σε αυτήν την όμορφη νέα μπουτίκ – ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας.»

Η νέα μπουτίκ Montblanc βρίσκεται στην οδό Κριεζώτου 11, Αθήνα και άνοιξε στις 14 Δεκεμβρίου 2022.

Tags from the story
, ,
0 replies on “H νέα boutique της Montblanc στην Αθήνα”