Το Richard Mille τσέπης που θα ζήλευε ακόμη και ο Rafael Nadal

Richard Mille
© Richard Mille

O ελβετικός οίκος Richard Mille κυκλοφορεί πάντα τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά ρολόγια που πολλές φορές έχουμε δει να φορούν διάσημες προσωπικότητες όπως ο Drake, ο Jay Z, αλλά και ο Rafael Nadal, για το ρολόι του οποίου έχουμε μιλήσει αναλυτικά σε διαφορετικό άρθρο, και είναι αυτό που του φέρνει τύχη στους αγώνες του στο Roland Garros.

Τώρα, όμως, ο Richard Mille λάνσαρε ένα ρολόι τσέπης, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα δούμε πολλούς να το φοράνε. Πρόκειται για το RM 020 Tourbillon Pocket Watch, το οποίο διατηρεί το κλασικό ύφος ενός ρολογιού τσέπης, επαναδιατυπώνοντας το με πιο μοντέρνα στοιχεία και χαρακτηριστικά που καθορίζουν τον ελβετικό οίκο.

Richard Mille
© Richard Mille

Πιο συγκεκριμένα, το νέο RM 020 διαθέτει έναν tourbillon μηχανισμό calibre RM020 και οι διαστάσεις του είναι αρκετά μεγαλύτερες συγκριτικά με τα συνηθισμένα ρολόγια τσέπης (62mm*52mm). Η κάσα του κατασκευάστηκε σε θερμοκρασία 2.000˚C και το καντράν του με κρύσταλλο από ζαφείρι μας επιτρέπει να βλέπουμε τον μηχανισμό του ρολογιού τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω του μέρος. Το ρολόι συνοδεύει μια αλυσίδα από τιτάνιο, καθώς επίσης και μια αντίστοιχη βάση γραφείου.

Richard Mille
© Richard Mille

Πρόκειται για ένα πραγματικά μοντέρνο ρολόι τσέπης, ο σχεδιασμός του οποίου είναι θεαματικός. Η τιμή του ρολογιού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά περισσότερες πληροφορίες για το RM 020 Tourbillon Pocket Watch οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Richard Mille (richardmille.com).

Tags from the story
0 replies on “Το Richard Mille τσέπης που θα ζήλευε ακόμη και ο Rafael Nadal”