ΝΕΟ NISSAN LEAF, PLUG N’ PLAY

100% ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ#SimplyAmazing

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ NISSAN LEAF ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ!

TO ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο (EV), έρχεται τώρα στη 2η γενιά του, για να αλλάξει τον τρόπο που οδηγούμε. Το νέο Nissan LEAF είναι εφοδιασμένο με ευ- φυή τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του προηγμένου συστήμα- τος υποστήριξης του οδηγού ProPILOT για μια πιο άνετη οδήγηση. Το ProPILOT χρησιμοποιεί το τιμόνι, την πέδηση και την επιτάχυνση για να υποστηρίξει τον οδηγό κατά την οδήγηση σε μια λωρίδα κυκλο- φορίας, σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας, όπως και στον αυτο- κινητόδρομο. Παράλληλα, η επαναστατική τεχνολογία e-Pedal του νέου Nissan LEAF, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι οδηγούν, αφήνοντάς τους να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν αλλά και να σταματήσουν, απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο πεντάλ του γκαζιού !

Δεν είναι μόνο οι προηγμένες τεχνολογίες στο νέο Nissan LEAF που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Το νέο μοντέλο, διαθέτει κομψό προφίλ, έντο- νη δυναμική εμφάνιση και εξαιρετική αεροδυναμική, όπως και κορυφαίας ποιότητας υλικά, στο πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό του.
Το νέο Nissan LEAF έχει βελτιωμένη αυτονομία που φτάνει σχεδόν τα 380 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Εν τω μεταξύ, το νέο e-powertrain προσφέρει 110kW ισχύ εξόδου και 320Nm ροπής, βελτιώνοντας την επιτάχυνση και την εμπειρία του οδηγού. Με την χρήση ταχυφορτιστή, η ενέργεια της μπαταρίας του ανακτάται σε ποσοστό 80% σε μόλις 40 λεπτά !

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN LEAF, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Tags from the story
,
0 replies on “ΝΕΟ NISSAN LEAF, PLUG N’ PLAY”