Αυτό είναι το επιβλητικό BMW X7 Dark Shadow Edition

BMW X7 Dark Shadow Edition
© BMW

Για το 2021, η BMW μας παρουσιάζει το υπέρκομψο και περιορισμένης έκδοσης Dark Shadow, το οποίο προορίζεται μόνο για 500 τυχερούς και συγκεκριμένα αυτούς που θέλουν να οδηγούν στην πόλη με ασφάλεια και στυλ.

Το BMW X7 είχε ήδη όλα όσα μπορεί να ήθελε κάποιος από ένα πολυτελές όχημα. Ωστόσο, η BMW X7 Dark Shadow Edition έρχεται να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα μοναδικά γνωρίσματα του μεγαλύτερου SAV. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεταλλική απόχρωση Frozen Arctic Grey που ανήκει στη χρωματική παλέτα της BMW Individual, με τους ίδιους χρωματικούς τόνους να κυριαρχούν και στο εσωτερικό του, το οποίο να αναφέρουμε ότι διατίθεται με έξι ή επτά καθίσματα.

Η BMW X7 Dark Shadow θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα, ενώ η BMW αναφέρει ότι η Dark Shadow έκδοση θα είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες της X7.

Όσον αφορά το εσωτερικό του οχήματος, στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού συναντάμε τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης, καθώς επίσης το δερμάτινο τιμόνι M και τη δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual σε Night Blue/Black με αντίθετες ραφές.

Ο σπορ χαρακτήρας του SAV αναδεικνύεται απ’ τα αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα βοηθήματα του πακέτου M σπορ, ενώ ένα ακόμη χαρακτηριστικό της Dark Shadow είναι οι ζάντες αλουμινίου Μ 22” σε σχέδιο ακτίνων V με φινίρισμα Jet Black matt και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω.

Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, η τιμή του νέου 2021 BMX X7 Dark Shadow Edition θα ξεκινάει απ’ τα 120,490 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης και της προκαταβολής των 1,000 δολαρίων.

Tags from the story
0 replies on “Αυτό είναι το επιβλητικό BMW X7 Dark Shadow Edition”