Η νέα υδάτινη κρέμα της Kiehl’s με συστατικό την Καλέντουλα!

κρέμα της Kiehl’s

Η Kiehl’s παρουσίασε για πρώτη φορά στους πελάτες της τα Πέταλα Καλέντουλας τη δεκαετία του 1960, με το λανσάρισμα του Calendula Herbal Extract Toner που σήμερα είναι το #1 σε πωλήσεις toner της Kiehl’s παγκοσμίως. Έκτοτε, οι χημικοί της Kiehl’s συνέχισαν να αξιοποιούν τα δοκιμασμένα στον χρόνο, αποτελεσματικά οφέλη της Καλέντουλας με το λανσάρισμα του Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash το 2014 και της Calendula & Aloe Soothing Hydrating Mask το 2017. Τώρα, η Kiehl’s υποδέχεται ένα νέο, ξεχωριστό μέλος στην οικογένεια της Καλέντουλας: τη νέα Calendula Serum-Infused Water Cream.

Κατά την εφαρμογή, η ανάλαφρη σύνθεση της υδάτινης αυτής κρέμας απελευθερώνει ένα κύμα καταπραϋντικής ενυδάτωσης μακράς διάρκειας, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή με δροσερό φινίρισμα φρεσκάδας. Η σύνθεση ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα, ενώ ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό ο οποίος εμφανίζει φθορές λόγω των περιβαλλοντικών επιθέσεων. Έτσι, με συνεχή χρήση, συμβάλλει στη μείωση των πρώτων σημαδιών γήρανσης αλλά και της ερυθρότητας.

«Ξέρουμε πόσο αγαπούν οι πελάτες μας την Καλέντουλα. Γι’ αυτό, οι χημικοί της Kiehl’s δημιούργησαν μια υδάτινη κρέμα που εμπεριέχει το εμβληματικό αυτό συστατικό της Kiehl’s. Έκαναν μάλιστα ένα βήμα ακόμα πιο πέρα εμπλουτίζοντάς τη με ορό Καλέντουλας, ο οποίος παρέχει όλη την αποτελεσματικότητα των πετάλων Καλέντουλας σε μια νέα υφή», λέει η Roberta Weiss, επικεφαλής καινοτομίας προϊόντων στην Kiehl’s, ενώ προσθέτει ακόμη ότι: «Μέσω μιας μοναδικής τεχνικής που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη της σύνθεσής της, η Water Cream διαθέτει την υψηλότερη συγκέντρωση Εκχυλίσματος Άνθους Καλέντουλας από όλα τα προϊόντα μας, προσφέροντας έτσι στην επιδερμίδα τόσο καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση όσο και ορατή λάμψη».

Μια μοναδική σύνθεση εμπλουτισμένη με ορό

Η Καλέντουλα, που φύεται στη Μεσόγειο, είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές ιδιότητές της και θεωρείται εξαιρετικό βότανο εδώ και αιώνες τόσο στην Αγιουρβεδική όσο και στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική. Η μοναδική δομή της σύνθεσης της Kiehl’s σχεδιάστηκε έτσι ώστε να «φιλοξενήσει» τα συμπυκνωμένα συστατικά του Ορού Καλέντουλας. Κατά την εφαρμογή, ο ορός της σύνθεσης μεταμορφώνεται απελευθερώνοντας χιλιάδες μικρονισμένα Πέταλα και Εκχύλισμα Καλέντουλας βαθιά στην επιδερμίδα.

Μικρονισμένα Πέταλα Καλέντουλας

Προτού τα Πέταλα Καλέντουλας προστεθούν ακέραια στη σύνθεση για επεξεργασία,«διαποτίζονται» σε υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά ακριβώς, ώστε να καταστεί δυνατή η μέγιστη απελευθέρωση των καταπραϋντικών ιδιοτήτων τους για την επιδερμίδα. Αφού τα ενεργά συστατικά απελευθερωθούν, τα πέταλα προστίθενται ολόκληρα στη σύνθεση για ανάμειξη. Κατά το στάδιο της μίξης, τα πέταλα κατακερματίζονται σε χιλιάδες μικρονισμένα μόρια –ορατά μόνο κάτω από μικροσκόπιο.

Οι χημικοί της Kiehl’s δεν χρησιμοποίησαν μόνο ένα συστατικό με πλούσια ιστορία, αλλά πραγματοποίησαν και μελέτες με σκοπό την επιστημονική επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας του άνθους Καλέντουλα. Η μελέτη αυτή τους οδήγησε στον εντοπισμό πέντε σημαντικών φυτοστοιχείων στα Πέταλα Καλέντουλας, που μειώνουν τους ερεθισμούς.

κρέμα της Kiehl’s

Αποτελέσματα πολλαπλών οφελών:

Η Kiehl’s δοκίμασε τη σύνθεση και διαπίστωσε ότι η Calendula Serum-Infused Water Cream έχει πολλαπλά οφέλη.

Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η Serum-Infused Water Cream:

  • Βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών που οφείλονται στην αφυδάτωση
  • Εξασφαλίζει στην επιδερμίδα πιο λεία όψη και αίσθηση
  • Ενισχύει τη λάμψη & την απαλότητα της επιδερμίδας

Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα 3, η σύνθεση:

  • Ενισχύει ορατά τη λάμψη
  • Βελτιώνει την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας
  • Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας
  • Ανακουφίζει την επιδερμίδα από την αίσθηση δυσφορίας
www.kiehls.com

Tags from the story
0 replies on “Η νέα υδάτινη κρέμα της Kiehl’s με συστατικό την Καλέντουλα!”