Η πρώτη boutique Chopard στην Courchevel

Chopard στην Courchevel

Ο οίκος Chopard ανακοινώνει το άνοιγμα μιας νέας μπουτίκ στην Courchevel 1850. Πλήρως ανακαινισμένη σε αλπικό στυλ, συνδυάζει τη σύγχρονη διακόσμηση με την αρχοντιά των παραδοσιακών υλικών. Βρίσκεται στην καρδιά του διάσημου θερέτρου χειμερινών σπορ, στην είσοδο της galerie Espace Diamant.

Έχει συνολικό εμβαδόν 70 τ.μ. και προστίθεται στο δίκτυο των 160 μπουτίκ, στις οποίες ο Οίκος Chopard παρουσιάζει τις δημιουργίες του σε ρολόγια και κοσμήματα, κατασκευασμένες από τους δικούς του τεχνίτες στα δικά του εργοστάσια.

Διαθέτει το χαρακτηριστικό ύφος της Chopard, ενώ αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τις σπορ και σικ συλλογές της Alpine Eagle και Happy Sport.

Ένα «οικογενειακό σπίτι»

Όπως επιτάσσει η παράδοση της οικογενείας Scheufele (που παρεμπιπτόντως λατρεύει το σκι), κάθε μπουτίκ σχεδιάζεται στο πρότυπο ενός αληθινού «οικογενειακού σπιτιού», μέσα στο οποίο οι επισκέπτες νοιώθουν σαν στο σπίτι τους (τρανταχτό παράδειγμα η σειρά ρολογιών Breitling).

Καθώς ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, καλούνται να επισκεφθούν καθένα από αυτά τα καταστήματα και να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο. Με αυτόν τον τρόπο, η μπουτίκ Chopard στην Courchevel «παίρνει» την εμφάνιση ενός σαλέ, χάρη στα δρύινα πατώματα και τους άνετους καναπέδες, που πλαισιώνουν ένα φιλικό τζάκι από σχιστόλιθο της περιοχής.

Ένα στυλ τόσο προσωπικό, οικείο και άνετο, το οποίο συνθέτει το πνεύμα της Chopard: Να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες της. Γιατί πέρα από μια βιομηχανία ρολογιών και κοσμημάτων, η Chopard αποτελεί πάνω απ’ όλα μια οικογένεια.

Ένας νέος χώρος Art in Time

Η νέα αυτή μπουτίκ φιλοξενεί επίσης έναν χώρο πωλήσεων αφιερωμένο αποκλειστικά στην Art in Time. Αναπτυσσόμενη με πρωτοβουλία του Karl-Friedrich Scheufele, συμπροέδρου της Chopard, η Art in Time αποτελεί ένα δίκτυο από γκαλερί ρολογιών. Εκεί συγκεντρώνονται τα ρολόγια ανεξάρτητων ωρολογοποιών, οι οποίοι ενώθηκαν λόγω του χαρακτήρα της δουλειάς τους (χειροποίητα και πρωτότυπα «κομμάτια»).

Έπειτα από ένα πρώτο concept store που άνοιξε στο Μονακό την άνοιξη του 2019, αυτή η νέα γκαλερί, η οποία βρίσκεται μέσα στην μπουτίκ Chopard αποτελεί τη δεύτερη στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που είναι αφιερωμένη στην όμορφη ανεξάρτητη ωρολογοποιία.

INFO


Boutique Chopard
Galerie Espace Diamant
Courchevel 1850

Tags from the story
,
0 replies on “Η πρώτη boutique Chopard στην Courchevel”