To μοναδικό show του Tommy Hilfiger για την Άνοιξη του 2020

Η τέταρτη TommyXLewis συλλογή και η πρώτη TommyXLewisXH.E.R. capsule συλλογή έκαναν πρεμιέρα στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

Tο TOMMYNOW show για την Άνοιξη 2020 στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο, γιόρτασε τη δύναμη της πίστης και την πεποίθηση ότι η πρόοδος επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω συνεργασιών. Σύμφωνα με το όραμα του brand να μην σπαταλάει τίποτα και να αγκαλιάζει τους πάντες, το in-season event ανέδειξε τη βιωσιμότητα και τη συμμετοχικότητα στην καρδιά της τέταρτης TommyXLewis συλλογής που σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger και τον Lewis Hamilton. Προκειμένου να δώσουν ένα μοναδικό twist, οι δύο συνεργάτες κάλεσαν τη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιό H.E.R., να εμπλουτίσει με την αυθεντική της πινελιά 12 statement-making TommyXLewisXH.E.R. κομμάτια, διευρύνοντας περαιτέρω το μήνυμα της σεζόν για συλλογική ενότητα.

Μετά από επτά σεζόν που ταξιδεύει ανά τον κόσμο, το TOMMYNOW runway event διαδραματίστηκε και πάλι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας στην Tate Modern, The Tanks, ως μια επιστροφή στο σπίτι του Lewis Hamilton. Το in-season TOMMYNOW runway show έφερε σε επαφή τους παγκόσμιους καταναλωτές με το νεανικό πνεύμα, την αισιοδοξία και τη διάθεση για αλλαγή του brand. Μέσα από την πλατφόρμα TOMMYNOW, το brand συνεχίζει ξεπερνά τα όρια σχετικά με το τι πρέπει να πρεσβεύει η μόδα, την εμπειρία που πρέπει να προσφέρει και -το πιο σημαντικό- τον διάλογο που ανοίγει.

Το event βασίστηκε στην επιτυχημένη πλατφόρμα του Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”, με τα runway look να είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση περισσότερες από 70 χώρες.

TOMMYNOW SPRING 2020

Αυτή η σεζόν γιορτάζει την πίστη: πίστη στο ποιος είσαι, σε τι πιστεύεις και στο που θες να πας. Η τέταρτη συνεργασία του Tommy Hilfiger και του Lewis Hamilton είναι η ενσάρκωση αυτής της κοινής αξίας – της λέξης που βρίσκεται ως τατουάζ στο χέρι του global brand ambassador, της αρετής που διαπνέει τις συλλογές για την Άνοιξη του 2020 και την ίδια την εμπειρία της πασαρέλας.

Αυτή τη σεζόν, το TOMMYNOW πηγαίνει πίσω σε αυτά που είναι τα πιο σημαντικά, οδηγώντας το κοινό σε ένα ταξίδι αισθήσεων που γιορτάζει το όραμα της αειφόρου ανάπτυξης του Tommy Hilfiger, δηλαδή να δημιουργεί μόδα που δεν σπαταλά τίποτα και που τους αγκαλιάζει όλους. Ο Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton παρουσίασαν την TommyXLewis, την πιο βιώσιμη συλλογή τους μέχρι σήμερα, με πάνω από 75% των στιλ να είναι βιώσιμα. Τα κομμάτια είναι  φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι, ανακυκλώσιμα υλικά, εναλλακτικές λύσεις αλλά και πλύσεις denim με χαμηλή επίπτωση στο περιβάλλον.

Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 συνεχίζει να συνδυάζει την ισχυρή κληρονομιά του TOMMY HILFIGER με το streetwear στιλ του Lewis Hamilton, καθώς τα military blues και τα πράσινα χρώματα συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pop. H έμπνευση που έδωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός H.E.R., χαρακτηρίζει 12 statement κομμάτια της συλλογής τα οποία παρουσιάζουν την γραφική απεικόνιση των στίχων της τραγουδίστριας. Από τη χρηστικότητα έως το prep, η TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 γιορτάζεται με έναν φρέσκο και εκλεπτυσμένο τρόπο μέσα από iconic κομμάτια που αντανακλούν το σύγχρονο αμερικανικό ντύσιμο. Παραμένοντας πιστή στην κληρονομιά της, η συλλογή HILFIGER COLLECTION, αντλεί έμπνευση από τα αρχεία του brand ενώ παράλληλα προσθέτει ένα σύγχρονο twist σε εμβληματικές σιλουέτες και ενσωματώνει τη σημαία του brand σε αξεσουάρ και elevated κομμάτια. Προς τιμήν της 35ης επετείου της μάρκας, η υπογραφή HILFIGER Crest λάμπει μέσα σε all-over graphic, tonal graphic τοποθετήσεις, ράβδους και πλούσια κεντήματα.

Η αφοσίωση στις μακροχρόνιες αξίες  επεκτείνεται στη συμμετοχικότητα και την ποικιλομορφία, με το TOMMYNOW για την Άνοιξη 2020 να αγκαλιάζει τη φιλοσοφία του “Style for All” – μια πεποίθηση ότι το μεγαλειώδες στιλ δεν έχει φυλετικά όρια, όρια ηλικίας, εθνικότητας και σωματότυπου. Οι συλλογές TommyXLewis και TommyXLewisXH.E.R. προσφέρουν μεγαλύτερα μεγέθη για όλους τους τύπους σώματος, ενώ η HILFIGER COLLECTION  δημιούργησε κομμάτια για άνδρες και γυναίκες που ενθαρρύνουν την κοινή γκαρνταρόμπα μεταξύ φύλλων.

Οι συλλογές για την Άνοιξη 2020 «σκέφτονται» πέρα από την εποχή, προς το μέλλον – εστιάζοντας στο ταξίδι του να μην σπαταλάς τίποτα και να τους αγκαλιάζεις όλους.

ΤΟ CAST

Το TOMMYNOW έχει γίνει μια πλατφόρμα για τη συμμετοχικότητα και την ποικιλομορφία μέσα από τολμηρές δηλώσεις για το πως θα πρέπει να μοιάζουν η μόδα και η πασαρέλα. Το εξαιρετικό casting συνεχίζει να γιορτάζει και να παρουσιάζει με υπερηφάνεια μοντέλα με τεράστια ποικιλομορφία ως προς το background, το μέγεθος, την ηλικία, το φύλο και την εθνικότητα.

Το καστ περιλάμβανε μοντέλα όπως οι Naomi Campbell, Luka Sabbat, Lennon Gallagher, Winnie Harlow, Lottie Moss, Lucas Jagger, Jasmine Sanders, James Turlington, Jordan Barrett, Ella Richards, Alessandra Ambrosio, Sonny Ashcroft, Pixie Geldof, George Barnett, Georgia May Jagger, Jodie Kidd, Jourdan Dunn, Karen Elson, Candice Swanepoel, Iris Palmer, Yasmin Le Bon, Erin O’Connor and Halima Aden.

TOMMYNOW SPRING 2020

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες, όπως ΜΜΕ, byers, VIP, fashion influencers και καταναλωτές, προσκλήθηκαν να βιώσουν το show στην Tate Modern, The Tanks – σε βιομηχανικές υπόγειες δεξαμενές, κάθε μία από τις οποίες έχει μήκος πάνω από τριάντα μέτρα και ύψος επτά μέτρα. Κάθε δεξαμενή είχε διατηρήσει την ακατέργαστη, αισθητική, δημιουργώντας μια σύγχρονη και εμπνευσμένη «διχοτόμηση» σε σχέση με την επιβλητική και υποβλητική εμπειρία της πασαρέλας.

Σαν ένα αφηρημένο τοπίο, η απλότητα του TOMMYNOW σετ και η επανερμηνεία της φύσης, υποστήριξαν το όραμα της αειφορίας του Tommy Hilfiger. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα ταξίδι αισθήσεων μέσα στη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική. Αντλώντας έμπνευση από τις καιρικές συνθήκες όπως οι βροντές και το ζεστό φως που αναβοσβήνει στο σκοτάδι για να αλλάξει τη φυσική ατμόσφαιρα και να φωτίσει τις λεπτομέρειες του neon style. Οι δεξαμενές γέμισαν με ένα άρωμα από ξηρό ξύλο, που προέρχεται από τη φύση, εμπνευσμένο από το φλεγόμενο άρωμα της ραγισμένης γης και φτιάχτηκε ειδικά για το show. Μια ομάδα που έκανε τα φωνητικά, με έδρα το Λονδίνο, βρέθηκε σε κάθε μία δεξαμενή. Οι πλούσιες φωνές τους αντηχούσαν από τους τσιμεντένιους τοίχους καθώς τραγουδούσαν ένα μείγμα σύγχρονης και soul μουσικής.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για βιωσιμότητα, η Tommy Hilfiger συνεργάστηκε με τη South Pole – ηγέτιδα στις παγκόσμιες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας- προκειμένου να εξουδετερώσει περίπου 1.600 τόνους εκπομπών άνθρακα που προέκυψαν από την παραγωγή του TOMMYNOW runway show. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Tommy Hilfiger θα προσφέρει κεραμικά φίλτρα νερού στις κοινότητες της Καμπότζης. Αυτά τα φίλτρα βελτιώνουν τη δημόσια υγεία προσφέροντας ασφαλές πόσιμο νερό, και μειώνουν την μόλυνση του αέρα από την καύση ξύλου στους εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα μειώνουν τα οικιακά κόστη σε πετρέλαιο και περιορίζουν την αποψίλωση των ευαίσθητων δασών της.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Tommy Hilfiger να δημιουργεί συναρπαστικές εμπειρίες που συνδέουν και εμπλέκουν την επόμενη γενιά καταναλωτών, το πρώτο TOMMY HILFIGER Instagram Story φίλτρο ‘Flag’ λανσαρίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να ενθαρρύνει τους χρήστες να φέρουν το μοναδικό τους twist στην εμπειρία TOMMYNOW.

FRONT ROW GUESTS

Οι front row καλεσμένοι περιελάμβαναν μεταξύ άλλων τους Meghan Trainor, Billy Porter, Shawn Yue, Charli XCX, Anne-Marie, James Bay, Miss Fame, Sfera Ebbasta, Dadju, Mina El Hammani, Jorge López, Yolanda Hadid, Noor Tagouri, Melissa Satta, Sveva Alviti, Mahalia, Alan Cumming, Valentina Ferragni, Sergi Roberto, Michaela DePrince, Lolo Zouaï, Pixie Lott, Caroline Daur, Miles Chamley-Watson, Amber Le Bon, Andrés Velencoso, Michael Ward, Rainey Qualley, AJ Tracey και Negin Mirsalehi

INFO


#TOMMYNOW
#TommyXLewis
Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger
YouTube: Tommy Hilfiger

Tags from the story
,
0 replies on “To μοναδικό show του Tommy Hilfiger για την Άνοιξη του 2020”