Η παρουσίαση του νέου και ιδανικού οχήματος Land Rover Defender 130

Η Land Rover υλοποιεί το αρχικό της όραμα για τη δημιουργία μιας οικογένειας οχημάτων Defender με την εισαγωγή του Defender 130, ενός ιδανικού οχήματος περιπέτειας για μέχρι οκτώ επιβάτες.

Περιπέτεια για όλους: Το νέο Defender 130 διαθέτει διευρυμένο αμάξωμα που αυξάνει τον εσωτερικό χώρο και είναι ιδανικό για οικογενειακά ταξίδια περιπέτειας σε όλες τις εδαφικές συνθήκες, καθώς μπορεί να μεταφέρει μέχρι οκτώ άτομα με εξαιρετική άνεση.

Ικανότητες Defender: Παρά το αυξημένο μήκος του αμαξώματος, το Defender διατηρεί τις ασυναγώνιστες ικανότητές του εκτός δρόμου όπου τίποτα δεν το σταματά, περιλαμβάνοντας τρεις σειρές καθισμάτων σε διάταξη 2+3+3.

Σχεδίαση ‘Σήμα Κατατεθέν’: Η σιλουέτα του Defender επεκτείνεται έξυπνα κατά 340mm, που σημαίνει αυξημένο εσωτερικό χώρο με τεράστια μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών 2.516 λίτρων και τρεις σειρές μεγάλων καθισμάτων.

‘Εκλεπτυσμένος’ εξερευνητής: Το αποκλειστικό νέο χρώμα Sedona Red και το σύστημα ελέγχου κλιματισμού τεσσάρων ζωνών διατίθενται αποκλειστικά για το Defender 130, με στάνταρ αερανάρτηση για αυξημένη άνεση.

Extended Bright Pack: Το εντυπωσιακό και προαιρετικό εξωτερικό πακέτο προσφέρει στο Νέο Defender 130 ένα μοναδικό χαρακτήρα, με φινίρισμα Ceres Silver Satin για τις κάτω προστατευτικές επενδύσεις αμαξώματος γύρω από το όχημα.

Ευπροσάρμοστο εσωτερικό: Χώρος για να ταξιδεύουν άνετα μέχρι οκτώ άτομα σε τρεις σειρές, και επιπλέον, μεγάλος, ευέλικτος χώρος αποσκευών και μία ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ του Defender.

Προηγμένη τεχνολογία: Το Νέο Defender 130 εφοδιάζεται στάνταρ με μεγαλύτερη οθόνη αφής 11.4” Pivi Pro, ενώ οι επιβάτες απολαμβάνουν πιο καθαρό αέρα με το προηγμένο σύστημα Cabin Air Purification Plus στον στάνταρ εξοπλισμό.

Πλοήγηση what3words: Το Νέο Defender 130 μπορεί να εντοπίζει και να καθοδηγείται σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με επιφάνεια 3m2, χωρίς ανάγκη για σήμα κινητού τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro.

Μοναδικό περιβάλλον: Εκλεπτυσμένο εσωτερικό με δέρμα Light Oyster και ξύλο Natural Light Oak, με Cross Car Beam και εκτεταμένες λεπτομέρειες χρωμίου.

First Edition: Η ιδιαίτερα επιμελημένη First Edition είναι η υπέρτατη έκφραση του Νέου Defender 130 και διατίθεται σε τρεις διαμορφώσεις υψηλών προδιαγραφών, κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Εορταστική παραγγελία: Η Land Rover γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ δωρίζοντάς της ένα ειδικά διαμορφωμένο Defender 130 για χρήση από το Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό.

Οι νέες επιλογές και λεπτομέρειες εσωτερικού συνεισφέρουν στοεκλεπτυσμένοπεριβάλλον τηςκαμπίνας.ΛεπτομέρειεςσεNobleChromeυπάρχουν στα χειριστήρια των αεραγωγών και στουςδιακόπτες των ηλεκτρικών καθισμάτων, ενώ τα ηχεία έχουν φινίρισμα σε λαμπερόCeresSilverκαιοι μεντεσέδες του υποβραχιονίου σεAtlas,συνδυάζονταςτα στοιχεία του εξωτερικούExtendedBrightPack.

Οι οδηγοί μπορούν να εξατομικεύουν τη διάταξη τριών πάνελ σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους και τις λειτουργίες που χρησιμοποιούν συχνότερα. Το
έξυπνο σύστημα μπορεί να μαθαίνει συνήθειες και να προσαρμόζεται ανάλογα, όπως να προτείνει καθοδήγηση πλοήγησης στην αρχή μιας αναγνωρισμένης διαδρομής, μειώνοντας την ίδια στιγμή των αριθμό των ηχητικών οδηγιών μέσω Smart Voice Guidance σε γνώριμα περιβάλλοντα.

Το νέο Defender 130 ενσωματώνει την παγκόσμια πλατφόρμα εντοπισμού, what 3 words, παρέχοντας στους πελάτες ακριβή και στοχευμένη πλοήγηση ακόμα και στις πιο απομονωμένες τοποθεσίες. Η βρετανική εταιρεία τεχνολογίας what 3 words έχει χωρίσει τον κόσμο σε ένα πλέγμα 57 τρισεκατομμυρίων τετραγώνων με διάσταση 3mx3m, το καθένα με μία μοναδική, εύκολη στην απομνημόνευση διεύθυνση τριών λέξεων.

Βελτιώσεις για την έκδοσηHardTopΗ Land Rover κατέστησε ακόμα πιο ελκυστικό το ασταμάτητο επαγγελματικότης 4×4 με τηνεισαγωγή των βελτιωμένωνεκδόσεωνX-Dynamic και X για το Defender Hard Top 90 και 110,καθιστώντας τοπιοσκληροτράχηλο και στιβαρόμέλος της οικογένειας Defenderπιο θελκτικό σεένα ευρύτερο φάσμα πελατών.

Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τους ισχυρούς καιαποδοτικούς εξακύλινδρους κινητήρεςdieselτης γενιάςIngenium της Land Rover:το D300διατίθεται στις εκδόσειςX-Dynamic ή X στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τοD250προσφέρεταιστηνέκδοσηX-Dynamic μόνο στην ΕΕ. Επιπλέον, η αερανάρτηση είναι πλέον διαθέσιμη προαιρετικά σεόλα τα μοντέλα Defender 90 Hard Top.

Διαθέσιμο για παραγγελία: Διαμορφώστε το δικό σας εδώ:

Βελτιώσεις Hard Top: Η πιο ανθεκτική και πιο σκληροτράχηλη επαγγελματική οικογένεια Defender Hard Top 90 και 110 επεκτείνεται με τις εκδόσεις X-Dynamic και X που πλέον είναι διαθέσιμες

 

0 replies on “Η παρουσίαση του νέου και ιδανικού οχήματος Land Rover Defender 130”