Το Dolce & Gabbana Casa κάνει το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνο

Στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου 2022, οι νέες συλλογές της Dolce & Gabbana Casa παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά μοτίβα του οίκου μόδας και ιδιαίτερη προσοχή στην ιταλική δεξιοτεχνία.

Η Dolce & Gabbana Casa ανοίγει τις πόρτες στους δύο πρώτους αποκλειστικούς χώρους της στο Μιλάνο. Οι δύο χώροι που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Σχεδίου του Μιλάνο 2022, θα παρουσιάσουν τις πλούσιες συλλογές επίπλων και αξεσουάρ του οίκου μόδας, συμπεριλαμβανομένων υφασμάτων για το σπίτι, γυαλικών Murano και κεραμικών Σικελίας.

«Με το Dolce&Gabbana Casa θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό τρόπο ζωής», λένε οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι κυκλοφόρησαν μαζί το brand μόδας τους τη δεκαετία του 1980, προσθέτοντας τη σειρά Casa το 2021, με το ντεμπούτο τους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Alta Moda στη Βενετία.

Το ντεμπούτο με έπιπλα και αξεσουάρ σπιτιού περιλαμβάνει τέσσερις χαρακτηριστικές συλλογές, καθεμία από τις οποίες ενσαρκώνει ένα διαφορετικό ιταλικό πνεύμα. Το «Blu Mediterraneo» διαθέτει αισθησιακά μοτίβα στο χρώμα της θάλασσας, ενώ το «Carretto» ατενίζει τη μοναδική αισθητική και τη χειροτεχνία της Σικελίας, αποσταγμένα σε μια σειρά από φωτεινά, πολύχρωμα μοτίβα που θυμίζουν Maiolica. Τέλος, το «Zebra» και το «Leopardo» ενσαρκώνουν ένα διαφορετικό πνεύμα Dolce & Gabbana, με τα animal prints να καταλαμβάνουν διακριτικά τις επιφάνειες επίπλων και τα αξεσουάρ.

«Το σπίτι είναι, σε τελική ανάλυση, το μέρος που αντικατοπτρίζει καλύτερα αυτό που είμαστε, που μας προστατεύει από τον έξω κόσμο, αλλά ταυτόχρονα μας επιτρέπει να ανοιχτούμε σε αυτό, καλωσορίζοντας το στους δικούς μας οικιακούς τοίχους.» The Dolce & Gabbana Το σπίτι, όπως και η μόδα της μάρκας, είναι εμπνευσμένο από την ιταλική κουλτούρα και ομορφιά, με παραδοσιακά μοτίβα, χρώματα και υλικά που βρίσκονται σε όλη τη συλλογή.

«Με την πάροδο των ετών, αυτά τα στοιχεία έχουν ερμηνευθεί εκ νέου σε έναν μοναδικό τρόπο ζωής, σχεδιασμένο στο πνεύμα του Dolce Vita και της χαράς της ζωής», συνεχίζουν οι σχεδιαστές. «Είτε στα Faraglioni του Κάπρι, στο γαλάζιο της θάλασσας της Σικελίας, στις χρυσαφένιες αμμουδιές των ακτών μας, είτε στην πίτσα, τα ζυμαρικά και τα διάφορα γλυκά που διακρίνουν τη μαγειρική μας παράδοση, κατοικεί μια εξαιρετική ποίηση, μια γεύση για τα όμορφα και τα καλοφτιαγμένα που για αιώνες κυριαρχούν στον κόσμο με μοναδικά συναισθήματα».

Οι συλλογές χωρίζονται σε δύο τοποθεσίες στο Μιλάνο: ένας νέος χώρος στην Corso Venezia 7 είναι ο προορισμός για αξεσουάρ σπιτιού, ενώ τα έπιπλα της μάρκας είναι διαθέσιμα σε έναν δεύτερο χώρο, στη Via Durini 23, που δημιουργήθηκε με την Luxury Living Group.

0 replies on “Το Dolce & Gabbana Casa κάνει το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνο”