Αυτό είναι το νέο Richard Mille RM 72-01

Richard Mille RM 72-01

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο ωρολογοποιός Richard Μille μας έχει συνηθίσει στα ιδιαίτερα εντυπωσιακά, πανάκριβα και μοναδικά ρολόγια που σχεδιάζει και φυσικά το νέο Richard Mille RM 72-01 με την προηγμένη τεχνολογία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, το νέο RM 72-01 Flyback Chronograph είναι unisex και για το προμοτάρισμα του, ο ελβετικός οίκος συνεργάστηκε με δύο Γάλλους καλλιτέχνες, τον χορογράφο Benjamin Millepied και τον συνθέτη Thomas Roussel, για τη δημιουργία ενός ονειρικού φιλμ με τους χορευτές Nayomi Van Brunt και David Adrian Freeland.

Στο ρολόι βλέπουμε γνώριμα στοιχεία όσον αφορά τον σχεδιασμό του, τα οποία ωστόσο συμπληρώνονται από εντελώς νέα χαρακτηριστικά. Η καινοτομία αυτού του μοντέλου αφορά τον μηχανισμό του Calibre CRMC1 πάχους μόλις 6,05 χιλιοστών, ενώ αποτελούμενη από 425 εξαρτήματα, η αυτόματη κίνηση χρειάστηκε πάνω από 30 μήνες για να κατασκευαστεί.

Η κάσα του Richard Mille RM 72-01 είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις και ειδικότερα σε μαύρο, λευκό κεραμικό, τιτάνιο και κόκκινο χρυσό. Το καντράν του ρολογιού απ’ την άλλη πλευρά είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι μέχρι στιγμής έχουμε δει, με τρεις μετρητές να είναι τοποθετημένοι εκεί που οι δείκτες δείχνουν 2, 5 και 9.

Αυτό το μοναδικό ρολόι, η τιμή του οποίου αξίζει να αναφέρουμε ότι ανέρχεται στα 188,000 δολάρια, είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε Richard Mille μπουτίκ ανά τον κόσμο.

richardmille.com

Tags from the story
,
0 replies on “Αυτό είναι το νέο Richard Mille RM 72-01”