Μια μηχανή espresso εμπνευσμένη από τη Bugatti Chiron

Bugatti Chiron
© Fábio Martins

Ο Fábio Martins, product/transportation designer απ’ την Πορτογαλία, οραματίστηκε πώς θα ήταν μια μηχανή καφέ Nespresso εμπνευσμένη απ’ τη Bugatti Chiron και το αποτέλεσμα είναι μια εσπρεσιέρα που όλοι θα θέλαμε να είχαμε στην κουζίνα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Fábio Martins είχε αυτή την ιδέα κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού του στο design, όπου έψαχνε έναν τρόπο να συνδυάσει την αγάπη του για τα hypercars και να τα ενσωματώσει σε οικιακά είδη που χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως είναι μια καφετιέρα.

© Fábio Martins

Το “Bugatti Etiron” όπως είναι το όνομα της καφετιέρας, έχει το χαρακτηριστικό baby-blue χρώμα του Chiron, αλλά και άλλα υλικά που συναντάμε στο πολυτελές όχημα, όπως είναι τα ανθρακονήματα, το αλουμίνιο και το τιτάνιο. Στο μπροστινό μέρος της μηχανής συναντάμε το λογότυπο του “Bugatti Etiron”, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Martins σχεδίασε ακόμη και μια θήκη για την καφετιέρα, που είναι το ίδιο πολυτελής με το περιεχόμενο της.

Κι ενώ αυτή η μηχανή καφέ παραμένει προς το παρόν μόνο μια ιδέα που θα μπορούσε να υλοποιηθεί, εμείς ευχόμαστε σύντομα η Nespresso και η Bugatti να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους και να κυκλοφορήσουν τη Bugatti Etiron του Martins.

© Fábio Martins
© Fábio Martins

Tags from the story
0 replies on “Μια μηχανή espresso εμπνευσμένη από τη Bugatti Chiron”