Ένα παραμυθένιο υπνοδωμάτιο για μικρές πριγκίπισσες

υπνοδωμάτιο

Ποιο κορίτσι δεν θα λάτρευε ένα τέτοιο παιδικό υπνοδωμάτιο; Ένα υπνοδωμάτιο στο οποίο θα ήταν κυριολεκτικά η πριγκίπισσα του δικού της κάστρου και θα είχε την ευκαιρία να ζήσει το δικό της παραμύθι;

Σκοπός της εταιρείας Circu Magical Furniture είναι τα παιδιά, στα οποία απευθύνεται, να κάνουν τα δικά τους όνειρα, δίνοντας τους τον χώρο, όπου μπορούν να ξεκινήσουν να τα κάνουν πραγματικότητα. Και κρίνοντας απ’ το βασιλικό υπνοδωμάτιο για μια μικρή πριγκίπισσα που έχουν σχεδιάσει, καταλαβαίνουμε ότι αυτό που προσφέρουν είναι πολύ περισσότερο από συνηθισμένα έπιπλα.

Στο συγκεκριμένο παιδικό υπνοδωμάτιο αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι το μαγικό Kings & Queens Castle Bed, που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει τα παραμύθια, τη στιγμή που θα είναι ο πρωταγωνιστής της δικής του περιπέτειας.

circu.net

Παράλληλα, το ροζ χρώμα κυριαρχεί σε αυτό το υπνοδωμάτιο, ενώ μπορείς να προσθέσεις κι άλλα έπιπλα που θα το κάνουν ακόμη πιο κουκλίστικο, όπως είναι για παράδειγμα η NODO Suspension Chair, όπου μπορείτε να κάθεστε μαζί για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας παραμύθια.

circu.net

Tags from the story
0 replies on “Ένα παραμυθένιο υπνοδωμάτιο για μικρές πριγκίπισσες”