Νike Air Jordan 1 High OG «Spider-Man»: Ο Spiderman στα παπούτσια σας…

Ο Jumpman και ο Spider-Man επιστρέφουν πολύ πίσω. Και τώρα, συνεργάζονται για άλλη μια φορά για το “Spider-Man: Across the Spider-Verse” του Air Jordan 1 High OG. Ένα πολύ ιδιαίτερο sneaker που έχει δει τους Marvelheads να ενθουσιάζονται από τον περασμένο Δεκέμβριο, γιορτάζει το πολυαναμενόμενο θεατρικό κυκλοφορία του Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Ακολουθώντας τον κύριο ήρωά μας Miles Morales καθώς περιηγείται στο απέραντο σύμπαν των Spider-People, αυτό το sneaker βασίζεται στο θρυλικό «Chicago», το οποίο ήταν το πρώτο παπούτσι του Michael Jordan. όταν άρχισε να συνεργάζεται με τη Nike το ’85. Δουλεύοντας πάνω σε μια λευκή δερμάτινη βάση, έρχεται σε αντίθεση με τις επικαλύψεις «University Red» που είναι διακοσμημένες με διαφορετικά υλικά, μοτίβα και υφές – μια προφανής αντανάκλαση του στυλ των πάνελ των κόμικ και του διαδιάστατου θέματος της ταινίας κινουμένων σχεδίων.


Το Nike Swoosh είναι κατασκευασμένο από λουστρίνι και αυτό το γυαλιστερό φινίρισμα εκτείνεται προς τα τμήματα του γιακά και του αστραγάλου. Θα βρείτε επίσης τα φτερωτά διακριτικά του μπάσκετ εδώ, φτιαγμένα με ψυχεδελικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη φορά που η Jordan Brand συνεργάστηκε με το wall crawler ήταν για μια αποκλειστική εμφάνιση το 2018, όταν η δισκογραφική Michael Jordan γιόρτασε το ντεμπούτο του Spider-Man: Into the Spider-Verse με το Air Jordan 1 High OG «Origin Story». Εκατοντάδες sneakerheads έκαναν ουρές έξω από τα καταστήματα όλη τη νύχτα για να τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν την αστυνομία.

Φυσικά, αυτή η τρελή διαφημιστική εκστρατεία προκάλεσε τις τιμές μεταπώλησης να εκτοξευθούν στα ύψη, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί Spider-Stan έπρεπε απλώς να αποδεχτούν τα L τους πολύ νωρίς.

Αναμένετε ότι το Air Jordan 1 High OG ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ θα προκαλέσει τον ίδιο θόρυβο όταν κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου. Η αναμενώμενη τιμή είναι τα 170 £. Τρέξτε!!!

Tags from the story
, , ,
0 replies on “Νike Air Jordan 1 High OG «Spider-Man»: Ο Spiderman στα παπούτσια σας…”