Η νέα συλλογή πολυτελών γυαλιών ηλίου της Omega

Η εμβληματική ελβετική εταιρία ωρολογοποιίας OMEGA, παρουσίασε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη νέα και συναρπαστική γκάμα γυαλιών ηλίου για άνδρες και γυναίκες.

Σε συνεργασία με την ιταλική εταιρία Marcolin Eyewear, τα καινούργια προϊόντα έχουν σαφείς επιρροές από το σχεδιαστικό πλαίσιο που χαρακτηρίζει την OMEGA και που τόσο στα ρολόγια όσο και στα κοσμήματα της μάρκας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Σε κάθε λεπτομέρεια τους, είναι ξεκάθαρο σε όλα τα μοντέλα των γυαλιών ότι η έμπνευση προέρχεται από την ανεκτίμητη κληρονομιά των πολυτελών ρολογιών που μετρά η μάρκα στις συλλογές της.

Οι φίλοι της OMEGA θα μπορέσουν σίγουρα να διακρίνουν, τόσο στα υλικά των σκελετών όσο και στα χαρακτηριστικά των μοντέλων που έχουν πάρει έμπνευση από τις κορώνες και τις στεφάνες των ρολογιών, ένα αρμονικό ταίριασμα ανάμεσα στα γυαλιά ηλίου και τα ρολόγια που φορούν.

Σχολιάζοντας στην παρουσίαση της νέας συλλογής, ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος & CEO της OMEGA, είπε: «Η OMEGA αποτελούσε πάντα συνώνυμο της υπεροχής και της μόδας. Αυτή η νέα σειρά γυαλιών ηλίου αποτελεί μια συνέχεια αυτής της αρχής με σύγχρονη δημιουργικότητα και στιλ. Όλα τα σχέδια έχουν οικεία στοιχεία από τα εμβληματικά μας ρολόγια και είμαι πολύ υπερήφανος να τα παρουσιάζω στα καταστήματά μας».

Με την αυξανόμενη επιτυχία της συλλογής γυαλιών ηλίου της μάρκας, η OMEGA διεύρυνε τη διανομή της στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας Marcolin Eyewear ενώ ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στη Boutique OMEGA και μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου. Για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες φυσικά, αυτό απλά σημαίνει πρόσβαση σε νέα στιλ με παγκόσμια εμβέλεια!

www.omegawatches.com

Tags from the story
0 replies on “Η νέα συλλογή πολυτελών γυαλιών ηλίου της Omega”