Τα Nike x Travis Scott Air Max 270 “Cactus Trails” είναι η κυκλοφορία της εβδομάδας

Nike x Travis Scott Air Max 270 "Cactus Trails"

Τα Nike x Travis Scott Air Max 270 “Cactus Trails” είναι η κυκλοφορία της εβδομάδας και ίσως η καλύτερη που θα δούμε μέσα στο 2020. Διαθέσιμα από 29 Μαΐου στην ιστοσελίδα της Nike.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα έντονων φημολογιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Nike επιτέλους ανακοίνωσε τα Nike x Travis Scott Air Max 270 “Cactus Trails”, τα οποία μάλιστα κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα. Μια ακόμη προσθήκη στην διαρκώς εξελισσόμενη οικογένεια των Air Max, που γνωρίζουμε από τώρα ότι θα είναι επιτυχημένη.

Σύμφωνα με τη Nike, το Nike x Travis Scott Air Max 270 “Cactus Trails” εκφράζει πώς ο Travis Scott αποδρά από την πραγματικότητα μέσα από τη δική του φαντασία, σε έναν κόσμο στον οποίο χάνονται αυτός και οι θαυμαστές του. Η σχεδίαση συνδυάζει το στιλ και την αισθητική από τη δεκαετία του ’90 με τη φορεμένη αίσθηση. Οι καφέ, ταμπά και πορτοκαλί αποχρώσεις στη βαμμένη βάση του εκτεθειμένου αφρού προέρχονται από ένα εμπνευσμένο από τον ανώμαλο δρόμο στιλ επικαλύψεων με μια χρωματική παλέτα που δείχνει την προτίμηση του Travis Scott για το ρετρό στιλ.

Η ενδιάμεση σόλα συνδυάζει τον αφρό Nike React με τη μονάδα Air 270 μοιρών στη φτέρνα. Οι κυματισμοί στο επάνω μέρος λειτουργούν ως προέκταση των ενσωματωμένων αυλακώσεων της ενδιάμεσης σόλας, ενώ το φλις στον αστράγαλο προσφέρει μαλακή αίσθηση και άνεση. Το λογότυπο Cactus Jack κάνει την εμφάνισή του στη λαβή της φτέρνας και στην ενδιάμεση σόλα, ενώ το στόπερ κορδονιών σε ρετρό χρώμα στερεώνεται στη λαβή της γλώσσας.

Παράλληλα, διατίθεται σε εκδόσεις για ενήλικες, αλλά και παιδιά έτσι ώστε ο Scott να τα συνδυάζει με την κόρη του Stormi Webster και οι υπόλοιποι πατεράδες με τις κόρες ή τους γιους τους εξίσου.

Τα συγκεκριμένα πολυαναμενομένα αθλητικά κυκλοφορούν από Παρασκευή 29 Μαΐου στις 10:00 π.μ. στην ιστοσελίδα της Nike (nike.com) και η τιμή τους ανέρχεται στα 129 €, ενώ τα αντίστοιχα για νήπια κοστίζουν 89 €.

Tags from the story
0 replies on “Τα Nike x Travis Scott Air Max 270 “Cactus Trails” είναι η κυκλοφορία της εβδομάδας”