Το εκπληκτικό βίντεο που μας συστήνει το iPhone 12

iPhone 12

Τι κι εάν το iPhone 11 κυκλοφόρησε πριν από μόλις λίγες εβδομάδες -και εξαντλήθηκε μέσα στην πρώτη μέρα διάθεσής του στην Ελλάδα- ο κόσμος ήδη έχει ξεκινήσει να μιλάει για το iPhone 12 και το πόσο καλύτερο θα είναι αυτό απ’ το προηγούμενο μοντέλο.

Το smartphone που η Apple υποθετικά θα παρουσιάσει όπως συνήθως τον Σεπτέμβριο του 2020 έχει καταφέρει να γίνει το αντικείμενο συζήτησης έναν χρόνο πριν. Και η πηγή μας δεν είναι μια οποιαδήποτε πηγή, αλλά ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής για θέματα της Apple, Ming-Chi Kuo.

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, η πρώτη καινοτομία που θα δούμε στο iPhone 12 είναι ότι αυτό θα υποστηρίζει πλέον δίκτυο 5G. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μεταξύ άλλων θα μπορείς να κατεβάζεις βίντεο και ταινίες σε υψηλή ανάλυση μέσα σε δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, η Apple αναμένεται ν’ αλλάξει και τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου κι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του iPhone, μετά από τρία χρόνια και τον σχεδιασμό του iPhone X που υιοθέτησαν όλα τα μεταγενέστερα μοντέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kuo, ο νέος σχεδιασμός θα αντλεί στοιχεία από αυτόν των iPhone 4, ενώ η οθόνη των τριών νέων συσκευών θα είναι 5,4, 6,3 και 6,7 ιντσών. Φυσικά, θα είναι OLED τεχνολογίας, ενώ αυτό που ουσιαστικά μένει ίδιο με το iPhone 11 είναι η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία όμως θα περιλαμβάνει και επιπλέον φακούς.

Παράλληλα, οι συσκευές iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020 δεν θα διαθέτουν το notch, τη διάσημη εγκοπή στην οθόνη, ενώ όπως βλέπουμε στο βίντεο θα διαθέτει Touch ID ενσωματωμένο μέσα στην οθόνη, που είναι κι αυτό που περιμένουν με ανυπομονησία οι λάτρεις των iPhone.

Βασισμένο σε αυτές τις πληροφορίες το κανάλι ConceptsiPhone στο YouTube και ο εξαιρετικός τους γραφίστας μας συστήνουν σε ένα εκπληκτικό βίντεο τον πιθανό σχεδιασμό του iPhone 12 και όλες τις καινοτομίες που θα δούμε σε αυτό.

Πώς θα είναι στα αλήθεια το iPhone 12; Αυτό θα το μάθουμε μόνο όταν ο Tim Cook μας το παρουσιάσει σε ένα χρόνο από τώρα στη σκηνή του Steve Jobs Theater στο Κουπερτίνο.

Tags from the story
,
0 replies on “Το εκπληκτικό βίντεο που μας συστήνει το iPhone 12”