Τα Nike SB Adversary είναι η πιο έξυπνη αγορά που μπορείς να κάνεις

Nike SB Adversary
© Nike

Τα Nike SB Adversary είναι η πιο έξυπνη αγορά που μπορείς να κάνεις, καθώς είναι τα αθλητικά που θα ευχαριστηθείς να φοράς το Καλοκαίρι τόσο στη δουλειά όσο και στις βραδινές σου βόλτες στο νησί ή την πόλη. Είναι επίσης τα αθλητικά που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με τις streetwear εμφανίσεις σου, αλλά και να τα τολμήσεις με τα πιο formal ντυσίματα. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Nike, το Nike SB Adversary σού θυμίζει τα βασικά. Το σουέντ και το ύφασμα δημιουργούν ένα κλασικό στυλ εμπνευσμένο από το Nike Adversary του 1982, ενώ ο συνδυασμός των κλασικών κορδονιών και των ειδικών θηλιών εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή. Σημειώνεται ότι ο σχεδιαστής του Nike Adversary του 1982 ήταν ο Bruce Kilgore, ο οποίος έχει σχεδιάσει και τα αγαπημένα και πολυφορεμένα Air Force 1.

© Nike
© Nike

Το συναντάμε σε τρία χρώματα λευκό/μαύρο, λευκό/Pine Green και λευκό/Photo Blue, καθένα απ’τα οποία ξεχωρίζουν με το δικό τους τρόπο, ενώ ο σχεδιασμός των Nike SB Adversary δεν κρύβουμε ότι μας θυμίζει αρκετά τα εξίσου υπέροχα Nike Killshot 2, τα οποία είναι από τα πιο δημοφιλή παπούτσια της Nike και γίνονται sold out σχεδόν αμέσως.

© Nike

Τα Nike SB Adversary κοστίζουν 84 € και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Nike (nike.com).

Tags from the story
,
0 replies on “Τα Nike SB Adversary είναι η πιο έξυπνη αγορά που μπορείς να κάνεις”