Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του Chris Hemsworth στην ταινία «Extraction»

γυαλιά ηλίου του Chris Hemsworth
© Jasin Boland/Netflix

Εάν έχεις δει την ταινία «Extraction» στο Netflix, τότε αυτό που σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει είναι τα γυαλιά ηλίου του Chris Hemsworth, δηλαδή αυτά που ο χαρακτήρας του Tyler Rake δεν μπορεί να αποχωριστεί τουλάχιστον στις πρώτες σκηνές της ταινίας. 

Ο Tyler Rake μας συστήνεται στην ταινία φορώντας τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα γυαλιά θυμίζουν κάτι από James Bond. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι αδύνατο να μην τα παρατηρήσεις απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ποια είναι αυτά τα γυαλιά ηλίου; Μερικοί αναφέρουν ότι ο Hemsworth στην ταινία φοράει Ray-Ban, ενώ άλλοι είναι σίγουροι ότι είναι της μάρκας Matsuda. Τι πραγματικά ισχύει;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sunglassesid.com, τα γυαλιά ηλίου του Chris Hemsworth είναι τα Matsuda M3040, σε aviator γραμμή και έχουν τετραγωνισμένο σκελετό. Η τιμή τους ανέρχεται στα 500 ευρώ και δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο να τα βρεις.

carytownopticalonline.com

 

Παρόλα αυτά, για όσους δεν θέλουν να δώσουν 500 ευρώ για γυαλιά ηλίου, η πιο οικονομική εναλλακτική είναι τα Ray-Ban Caravan, τα οποία μοιάζουν τόσο με τα Matsuda, που μερικοί θαυμαστές της ταινίας θεωρούν ότι είναι αυτά που φοράει ο Hemsworth στην ταινία. Τα Ray-Ban Caravan είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Ray-Ban και η τιμή τους ανέρχεται στα 140 ευρώ, ενώ μπορείς να τα δοκιμάσεις και online για να δεις εάν σου ταιριάζουν.

ray-ban.com

Tags from the story
0 replies on “Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου του Chris Hemsworth στην ταινία «Extraction»”