Οι τσάντες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συλλογής Louis Vuitton FW21!

Louis Vuitton FW21
© Louis Vuitton

Οι τσάντες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συλλογής Louis Vuitton FW21 που ο Virgil Abloh παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών κολεξιόν του γαλλικού οίκου μόδας, ενώ παρουσίασε τη νέα του συλλογή εν μέσω πανδημίας, κατάφερε μέσα από αυτή να μας ταξιδέψει σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Συγκεκριμένα, γι’ αυτήν τη σεζόν ο Αμερικανός σχεδιαστής επιστρέφει στις ρίζες του γαλλικού οίκου, τα ταξίδια, τα οποία είναι κι αυτά που μας έχουν λείψει περισσότερο τον τελευταίο χρόνο. Το show ξεκινάει από κάποια χιονισμένη πλαγιά της Ελβετίας και τον Αμερικανό ράπερ και ποιητή Saul Williams, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η επίδειξη ήταν επίσης εμπνευσμένη από το βιβλίο του James Baldwin, Stranger in the Village (1953), όπου ο συγγραφέας εξιστορεί τα βιώματα του ως Αφροαμερικανός που περνάει τη ζωή του σε ένα χωριό στην Ελβετία, αλλά και στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, στην επίδειξη είδαμε 4 διαφορετικές «περσόνες», που ο σχεδιαστής αναφέρει ότι είναι ο «καλλιτέχνης», ο «πωλητής», ο «αρχιτέκτονας» και ο «περιπλανώμενος». Στη συλλογή ξεχώρισαν τα πολύ μακριά παλτό, τα καρό και τα ριγέ κοστούμια, τα μονόχρωμα looks, αλλά και τα αξεσουάρ όπως οι επαναχρησιμοποιήσιμες κούπες για καφέ με το μονόγραμμα LV.

Ωστόσο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συλλογής Louis Vuitton FW21 ήταν αδιαμφισβήτητα οι τσάντες και οι βαλίτσες με το εμβληματικό λογότυπο του οίκου πάνω τους. Μερικές ήταν οι γνώριμες και κλασικές τσάντες Louis Vuitton, ενώ άλλες είχαν έναν εντελώς νέο σχέδιο όπως ένα αεροπλάνο για παράδειγμα.

Ακολουθούν οι τσάντες και τα looks που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας στο catwalk της τελευταίας ανδρικής Louis Vuitton επίδειξης:

© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Pascal Le Segretain/Getty Images for ABA
© Louis Vuitton
© Dominique Charriau/WireImage for ABA
© Pascal Le Segretain/Getty Images for ABA
© Louis Vuitton
© Dominique Charriau/WireImage for ABA
© Louis Vuitton

Tags from the story
, ,
0 replies on “Οι τσάντες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συλλογής Louis Vuitton FW21!”