Οι τάσεις στα σορτς και τις βερμούδες γι’ αυτό το Καλοκαίρι!

τάσεις στα σορτς και τις βερμούδες

Είναι από τα πλέον βασικά και διαχρονικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας, ενώ σύμφωνα με τις συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, τα σορτς δεν αποτελούν στιλιστική επιλογή μόνο για τις διακοπές, αλλά και για τις πιο formal εμφανίσεις, ανάλογα με το ύφασμα, το μήκος και τον τρόπο που θα συνδυαστούν με την υπόλοιπη εμφάνιση. Οι σχεδιαστές τη φετινή σεζόν έδειξαν την προτίμησή τους στα πολύ κοντά σορτς αλλά και σε αυτά που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο. Τα αθλητικά σορτς παραμένουν μια κλασική επιλογή, ενώ φέτος μπορείς να τα φορέσεις όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και στις βόλτες σου έξω απ’ αυτό.

Τα κοντά shorts

Είναι τάση απ’ το περσινό Καλοκαίρι και κυρίως από τότε που είδαμε αυτά που φορούσε ο Armie Hammer στην ταινία Call Me by Your Name. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας επέλεξαν να συνδυάσουν τα πολύ κοντά shorts στις menswear συλλογές για το Καλοκαίρι 2019, με formal εμφανίσεις ή με τα κλασικά polo μπλουζάκια.

© Polo Ralph Lauren
© Mr Porter

Οι cargo βερμούδες

Οι cargo βερμούδες με τις τσέπες στο πλάι ήταν, είναι και θα είναι για πάντα οι πιο άνετες και πρακτικές. Διάλεξε μια βερμούδα σε ουδέτερο χρώμα και συνδύασε την είτε με ένα λευκό πουκάμισο για τις βραδινές εμφανίσεις είτε με ένα Τ-shirt για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στο γραφείο.

© C.P. Company
© INCOTEX

Τα αθλητικά σορτς

Τα αθλητικά σορτς φέτος έχουν κι αυτά την τιμητική τους. Τα φαρδιά σορτς που φοράνε οι αθλητές του NBA και που συνήθως φοράς για τις προπονήσεις σου στο γυμναστήριο, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φοράς και στις βόλτες σου στην πόλη. Προτίμησε κι εδώ τα ουδέτερα χρώματα και τα διακριτικά λογότυπα στο πλάι.

© BOSS
© JAMES PERSE

Tags from the story
0 replies on “Οι τάσεις στα σορτς και τις βερμούδες γι’ αυτό το Καλοκαίρι!”