Με αυτά τα 10 γκρι sweatshirts θα βγάλουμε τη δεύτερη καραντίνα

© J.Crew

Με το δεύτερο lockdown να είναι σε πλήρη εξέλιξη και την τηλεργασία να έχει επιστρέψει δυναμικά στην καθημερινότητά μας, εμείς συγκεντρώσαμε τα 10 καλύτερα γκρι sweatshirts για να περάσουμε και τη δεύτερη καραντίνα με στιλ.

Η δουλειά απ’ το σπίτι έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματα της και ένα από αυτά είναι ότι επιτρέπει τις off-duty εμφανίσεις και δεν είναι αναγκαίο να περνάς το οκτάωρο σου με το πιο άβολο κοστούμι που διαθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου. Και δεν υπάρχει πιο αγαπημένη off-duty εμφάνιση από ότι ένα γκρι sweatshirt συνδυασμένο με ένα τζιν ή την αθλητική σου φόρμα.

Κι ενώ κατά καιρούς έχουμε χαρακτηρίσει πολλά ρούχα ως «essential» για μια ανδρική γκαρνταρόμπα, ένα γκρι sweatshirt πραγματικά αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα, καθώς είναι ένα κομμάτι με μεγάλη στιλιστική ευελιξία, άνετο και κομψό που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη κι εάν αυτή την περίοδο όλες οι ώρες της ημέρας φαίνονται ίδιες.

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα τα sweatshirts το ίδιο. Μπορεί να ψάχνεις ένα απλό μπλουζάκι, ένα με το λογότυπο του αγαπημένου σου brand ή ένα για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο Ζoom meeting με τους συναδέλφους του γραφείου. Ακολουθούν μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε εμείς:

Αυτά είναι τα 10 γκρι sweatshirts που επιλέξαμε για τη δεύτερη καραντίνα:

Nike

mrporter.com

WTAPS

mrporter.com

Cos

cosstores.com

Ami

endclothing.com

Polo Ralph Lauren

mrporter.com

Officine Générale

endclothing.com

Nike

mrporter.com

Emporio Armani

farfetch.com

Saint Laurent

farfetch.com

Moschino

farfetch.com
Tags from the story