Το navy blue και το μαύρο είναι ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός

navy blue και το μαύρο
© thread.com

Πολλοί θα ορκίζονταν ότι αυτός ο συνδυασμός είναι σχεδόν απαγορευτικός ή ότι αυτά τα δύο χρώματα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κι όμως, το navy blue και το μαύρο είναι ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός και μπορείς να τον φορέσεις όλους τους μήνες του χρόνου.

Ένας συνδυασμός που μπορείς πολύ εύκολα να πετύχεις για τις formal και casual εμφανίσεις σου. Είναι επίσης δύο χρώματα ιδιαίτερα κολακευτικά για όλους, αλλά κι αυτά που δεν λείπουν απ’ την ντουλάπα κανενός. Πώς θα τα φορέσεις μαζί σωστά;

Το κλειδί είναι στις αποχρώσεις

Ο συνδυασμός των σωστών αποχρώσεων είναι πολύ σημαντικός. Μπορείς να βρεις το ίδιο παντελόνι ή T-shirt σε διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου και του μπλε. Για το Φθινόπωρο, προτίμησε ένα πουλόβερ σε ανοιχτό μαύρο και συνδύασε το είτε με τζιν είτε με chinos σε σκούρα μπλε απόχρωση.

Προσοχή στην υφή τους

Κι αφού επέλεξες τον συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό για το outfit σου, θα πρέπει να δώσεις έμφαση και στην υφή των ρούχων, καθώς είναι αυτή που θα κάνει όλη τη διαφορά. Για να κάνεις τα σκούρα χρώματα να ξεχωρίσουν συνδύασε στην εμφάνισή σου διαφορετικά υφάσματα όπως λινό με βερμούδα ή ένα βαμβακερό μαύρο T-shirt με το navy κοστούμι σου.

Dolce & Gabbana

Ένα item θα πρέπει να ξεχωρίζει

Θα πρέπει να διαλέξεις ποιο θα είναι το ένα item της εμφάνισής σου που θα ξεχωρίζει για να «χτίσεις» το υπόλοιπο look γύρω από αυτό. Για παράδειγμα, διάλεξε ένα bomber jacket σε navy blue απόχρωση και άσε να είναι αυτό το κομμάτι που θα ξεχωρίζει απ’ την εμφάνιση σου. Μπορείς να συνδυάσεις το jacket με ένα total black look και λευκά αθλητικά.

rag & bone

Tags from the story
0 replies on “Το navy blue και το μαύρο είναι ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός”