Όλες οι λεπτομέρειες για τα νέα Prada x adidas A+P Luna Rossa 21

Prada x adidas A+P Luna Rossa 21
© adidas

Prada x adidas A+P Luna Rossa 21: Η τιμή, η ημερομηνία κυκλοφορίας, οι φωτογραφίες και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που θέλεις να ξέρεις για τα ωραιότερα ίσως αθλητικά του 2020!

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει τα Prada x adidas A+P Luna Rossa 21 είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης συνεργασίας της adidas με τον ιταλικό οίκο, καθώς νωρίτερα φέτος είχαν κυκλοφορήσει τα Prada x adidas Superstar, τα οποία ήταν πανομοιότυπα με τα κλασικά και πολυφορεμένα adidas Originals Superstar.

Κι αυτός είναι ένας λόγος που τα νέα Prada x adidas A+P Luna Rossa 21 έχουν ήδη ξεχωρίσει γιατί αποτυπώνουν τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά και των δύο brands που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να τα δημιουργήσουν. Αφού λοιπόν, τα είδαμε για πρώτη φορά στο Instagram του σχεδιαστή τους, Sean Wotherspoon, Prada και adidas μας παρουσιάζουν και επίσημα τα A + P Luna Rossa 21.

Prada x adidas A+P Luna Rossa 21
© adidas
Prada x adidas A+P Luna Rossa 21
© adidas

Η σιλουέτα τους είναι εμπνευσμένη από το σκάφος AC75 Luna Rossa και είναι σίγουρα «περισσότερο Prada» από τα προηγούμενα Prada x adidas, χάρη στον φουτουριστικό σχεδιασμό τους. Φυσικά, τα αθλητικά φέρουν και πολλά από τα χαρακτηριστικά της adidas στον σχεδιασμό τους. Για παράδειγμα, το πάνω μέρος τους είναι σχεδιασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά που ονομάζονται Primegreen, ενώ διαθέτουν και την τεχνολογία adidas Boost με βασικό πλεονέκτημα την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα που προσφέρει στα αθλητικά.

Prada x adidas A+P Luna Rossa 21
© adidas

Τα  A+P LUNA ROSSA 21 πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 9 Δεκεμβρίου online στις ιστοσελίδες prada.com και adidas.gr, στις μπουτίκ του ιταλικού οίκου και στα flagship καταστήματα της adidas σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Η τιμή τους θα ανέρχεται περίπου στα 599 ευρώ και είμαστε βέβαιοι ότι θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ.

Tags from the story
,
0 replies on “Όλες οι λεπτομέρειες για τα νέα Prada x adidas A+P Luna Rossa 21”