Το νέο επαναστατικό άρωμα «Tom Ford Black Orchid»!

Το 2006 ο Tom Ford δημιούργησε το “Tom Ford Black Orchid”, το πρώτο άρωμα της Signature συλλογής αρωμάτων, που ταυτόχρονα αποτελούσε το πρώτο προϊόν “Tom Ford Beauty”. Μέχρι και σήμερα, το best-seller “Tom Ford Black Orchid” εξακολουθεί να αποπνέει την διαχρονική πολυτέλεια και την κοσμική αίγλη ενός εμβληματικού αρώματος.

Η έμπνευση του Tom Ford για το συγκεκριμένο άρωμα, προέρχεται από την έλξη του για το ανέφικτο και συγκεκριμένα από τo έντονο ενδιαφέρον του να βρει την ιδανική μαύρη ορχιδέα. «Για εμένα είναι το τέλειο λουλούδι….πολυτελές, κομψό, αγνό και εκλεπτυσμένο» δηλώνει.

Στη νέα συλλογή “Black Orchid Parfum Collection” η οποία παρουσιάζεται, εμπνέεται από το εμβληματικό άρωμα, ενώ το εξελίσσει στην πιο πολυτελή έκφρασή του.

Το ΝΕΟ επαναστατικό άρωμα της συλλογής, διαθέτει νέες αρωματικές διαστάσεις, στεγασμένες σε μπουκάλι χρυσού χρώματος, από το καπάκι μέχρι και την επιγραφή.

ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ “BLACK ORCHID EAU DE PARFUM”

Το κλασσικό “Black Orchid Eau De Parfum” διατίθεται σε 30ml, 50ml και 100ml στο χαρακτηριστικό μαύρο μπουκάλι της signature συλλογής, με την χρυσή επιγραφή στο μπροστά μέρος. Οι νότες κορυφής του αρώματος που αναδύονται είναι ένας αισθησιακός συνδυασμός μαύρης τρούφας και ylang-ylang μαζί με φρέσκο περγαμόντο και απολαυστικό μαύρο φραγκοστάφυλο. Η έντονη καρδιά του αρώματος «αποκαλύπτεται» με τη χαρακτηριστική μαύρη ορχιδέα, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τον Tom Ford, σε συνδυασμό με έντονα, δελεαστικά άνθη και καθαρές νότες φρούτων. Η καρδιά «βαθαίνει» με το μεθυστικό άρωμα του ξύλου από λωτό. Οι πολυτελείς, σκοτεινές, εκλεκτές νότες εξισορροπούνται από πατσουλί, θυμίαμα και βετιβέρ. Το εκχύλισμα βανίλιας προσθέτει μία ρευστή κρεμώδη αίσθηση στο ζεστό βάλσαμο και λείο σανταλόξυλο.

ΤΟ ΝΕΟ “BLACK ORCHID PARFUM”

Το ΝΕΟ “Black Orchid Parfum” προσφέρει μία ενισχυμένη παρουσία του πολύτιμου αιθέριου ελαίου – αποκαλύπτοντας νέες αρωματικές διαστάσεις όπου η «υπνωτική» μαύρη ορχιδέα και το «μεθυστικό» ylang-ylang ενισχύονται και το άρωμα του απολαυστικού μαύρου δαμάσκηνου γίνεται ακόμη πιο έντονο. Η σαγηνευτική και επιβλητική παρουσία του νέου αυτού αρώματος ενισχύεται με τo ολόχρυσο μπουκάλι – από το καπάκι μέχρι και την επιγραφή. Εντυπωσιακό από την δημιουργία του, το άρωμα συνεχίζει να περικλείει όλα τα φύλα σε έναν δικό του κόσμο.

Το νέο “Tom Ford Black Orchid Parfum” διατίθεται σε ολόχρυσα μπουκάλια των 50 και 100ml.

Tags from the story
0 replies on “Το νέο επαναστατικό άρωμα «Tom Ford Black Orchid»!”