Estée Lauder: Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, ατελείωτα επαγγελματικά τηλεφωνήματα, streaming μαραθωνίους και πολλά ξενύχτια, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών να κάνει «υπερωρίες».

Μία νέα συμπυκνωμένη σύνθεση για την περιοχή των ματιών, που προσφέρει γρήγορα ορατή επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης και χαρίζει αναζωογονημένο, λαμπερό βλέμμα.

Μελέτες της Estée Lauder, τώρα αποκαλύπτουν ότι η αύξηση των επαναλαμβανόμενων μικροκινήσεων, όπως το έντονο βλεφάρισμα που προκαλείται από τα ξενύχτια, μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα επίπεδα κολλαγόνου και να επιταχύνει τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών.

Σας παρουσιάζουμε το , με τη νέα Τεχνολογία Chronolux™ Power Signal για Ταχεία Ορατή Επανόρθωση και Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία 360° Mesh Matrix που προσφέρει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις μικροκινήσεις.

Το νέο, αποκλειστικά-σχεδιασμένο, δροσερό-μεταλλικό απλικατέρ, χαρίζει δροσερή αίσθηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών, μειώνοντας τη θερμοκρασία της περιοχής έως 2°C. Με καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή, απαλή και λεία αίσθηση, οι γραμμές κάτω από τα μάτια, στο πόδι της χήνας και στο μεσόφρυο φαίνονται μειωμένες ενώ το βλέμμα δείχνει πιο λαμπερό και αναζωογονημένο.

Νέα Επιστημονικά Δεδομένα: Μικροκινήσεις στην Επιδερμίδα Γύρω από την Περιοχή των Ματιών

Νέα έρευνα της Estée Lauder αποδεικνύει πως η φθορά που δημιουργείται από την αύξηση των καθημερινά επαναλαμβανόμενων μικροκινήσεων που οφείλονται στην έλλειψη ύπνου, μειώνει τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου και αυξάνει τους ερεθισμούς. Επιπλέον, η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι 40% πιο λεπτή σε σχέση με την επιδερμίδα του προσώπου και μία από τις περιοχές όπου εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης, γεγονός που καθιστά σημαντική την υποστήριξη της φυσικής επανόρθωσης και ανανέωσης του κολλαγόνου της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΟΦΕΛΗ

Ταχεία Ορατή Επανόρθωση

Το μειώνει την όψη των ορατών σημαδιών γήρανσης στην περιοχή των ματιών συμπεριλαμβανομένων όλων των ρυτίδων έκφρασης –  όπως λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, πόδι της χήνας και μεσόφρυο – και της έλλειψης σφριγηλότητας και των μαύρων κύκλων. Η σύνθεση επίσης προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία που βοηθά την επιδερμίδα να αντιστέκεται στη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Δύναμη Νεανικής Αναγέννησης

Με Τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, το νέο ενισχύει τη φυσική Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης της επιδερμίδας προάγοντας την παραγωγή φρέσκων νέων κυττάρων και κολλαγόνου ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και επαναφορά της επιδερμίδας για πιο σφριγηλή αίσθηση στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται με αυξημένα επίπεδα κολλαγόνου, ενώ χαρίζει πιο ‘γεμάτη’ και πιο νεανική όψη.

 

360° Ασπίδα Προστασίας

Η Τεχνολογία 360° Mesh Matrix αγκαλιάζει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών με ένα ανάλαφρο πλέγμα από ελαστικό-πολυμερές και μια σύνθεση από πολλαπλά, μοριακά βάρη Υαλουρονικού Οξέος δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας. Η λεπτή επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ενδυναμώνεται και αποκτά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα καθώς αυξάνεται ο όγκος της έως και 20%.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το νέο τώρα περιλαμβάνει ένα νέο, αποκλειστικά-σχεδιασμένο απλικατέρ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ειδικά διαμορφωμένο για να αιχμαλωτίζει την ιδανική ποσότητα προϊόντος προσφέροντας ευκολία και ακρίβεια στην εφαρμογή γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία, αυτό το δροσερό-μεταλλικό απλικατέρ χαρίζει άμεσα δροσιά στην επιδερμίδα μειώνοντας τη θερμοκρασία της έως και 2°C, ενώ διατηρεί την αίσθηση δροσιάς έως και 5 λεπτά. Η χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ με την ισχυρή αυτή σύνθεση, βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας, μειώνει άμεσα τα πρηξίματα, ενισχύει τη φωτεινότητα και αναζωογονεί το κουρασμένο βλέμμα.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, με τη χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ, γλιστρώντας απαλά προς τα έξω και επάνω σε κυκλική φορά, ξεκινώντας από την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια προς το κινητό βλέφαρο και το μεσόφρυο, και επαναλαμβάνετε. Ταμπονάρετε τυχόν εναπομείναν προϊόν με τον παράμεσο.

Το νέο μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε άλλες ρυτίδες έκφρασης όπως στις γραμμές του μετώπου και στις ρινοπαρειακές αύλακες.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ :   

 1. Μειώνει άμεσα τα πρηξίματα.
 2. Ενυδατώνει σε βάθος έως και 72 ώρες.
 3. Η επιδερμίδα δροσίζεται άμεσα κατά ~2°C.
 4. Προσφέρει δροσερή αίσθηση που διαρκεί έως και 5 λεπτά.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ :

 1.  Μειώνει σημαντικά την όψη των ρυτίδων κάτω από τα μάτια και στο πόδι της χήνας.
 2. Μειώνει την όψη των ρυτίδων στο μεσόφρυο.
 3. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την επαναφορά της επιδερμίδας.
 4. Κλινικές μελέτες μετά από 1 εφαρμογή του προϊόντος.
 5. Κλινικές μελέτες μετά από 1 εφαρμογή του προϊόντος.
 6. Κλινικές μελέτες μετά την εφαρμογή του προϊόντος με το απλικατέρ.
 7. Κλινικές μελέτες 5 λεπτά μετά την εφαρμογή του προϊόντος με το απλικατέρ .
 8. Κλινικές μελέτες σε 36 γυναίκες, μετά τη χρήση του προϊόντος για 12 εβδομάδες.

 

Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί στίγματα, δε φράζει τους πόρους / μη-φαγεσωρογόνο. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες. Δοκιμασμένο σε επιδερμίδες όλων των εθνικοτήτων.

Ανακυκλώσιμη γυάλινη συσκευασία.

Δεν περιέχει: Ορυκτό έλαιο & Συνθετικό Άρωμα

 

0 replies on “Estée Lauder: Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix”