Ψάχνεις κρέμα ματιών; Δοκίμασε το Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment

KIEHL'S

Στη βιομηχανία περιποίησης της επιδερμίδας, οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο προϊόντα με άμεσα ορατά οφέλη, που να λειτουργούν όμως και μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, τα προϊόντα ομορφιάς συνήθως είτε χρειάζονται υπομονή μέχρι να έχουν αποτέλεσμα, είτε παρέχουν άμεσα οφέλη που σιγά σιγά εξασθενούν. Η πρόκληση αυτή ενέπνευσε τους χημικούς της Kiehl’s να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή σύνθεση που να επιτυγχάνει και τα δύο.

Μετά από χρόνια ερευνών, το Kiehl’s παρουσιάζει το Youth Dose Eye Treatment –μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη που αμέσως λειαίνει και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος σε βάθος χρόνου.

Άμεσα πιο λείο & φωτεινό περίγραμμα ματιών

Λειαίνοντας, φωτίζοντας και ενυδατώνοντας, η σύνθεση του νέου Youth Dose Eye Treatment, αποτελείται από έναν συνδυασμό μικροσφαιριδίων πούδρας που αντανακλούν και διαχέουν το φως χαρίζοντας στην επιδερμίδα φυσική φωτεινή και απαλή όψη. Η σύνθεση αποτελείται από έναν πανίσχυρο συνδυασμό Εκχυλίσματος Σπόρων Σταφυλιού, Προρετινόλης & Βιταμίνης C, συστατικά που μαζί ενυδατώνουν, λειαίνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και με την πάροδο του χρόνου.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment, η Προρετινόλη μειώνει τα σημάδια που οφείλονται στις κινήσεις των μυών στην περιοχή των ματιών, συμβάλλοντας στη λείανση της επιδερμίδας και στη μείωση των λεπτών γραμμών. Επίσης, «ενδυναμώνει» τη λεπτή επιδερμίδα στο περίγραμμα των ματιών συμβάλλοντας στη μείωση του πρηξίματος.

Το Εκχύλισμα Σπόρων Κόκκινου Σταφυλιού ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας ελαχιστοποιώντας την όψη των μαύρων κύκλων, ενώ με αντιοξειδωτικά οφέλη, η μορφή Βιταμίνης C (Γλυκοζίτη Ασκορβυλίου, γνωστού και ως Βιταμίνη Cg) που χρησιμοποιείται στη σύνθεση έχει πολλαπλά οφέλη, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μακροπρόθεσμη επανορθωτική δράση.

3 τελίτσες αρκούν, για άμεσα πιο νεανική επιδερμίδα

Εφαρμόστε 3 τελίτσες στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έπειτα, ταμπονάρετε και απλώστε απαλά κατά μήκος του κογχικού οστού.

INFO


  • Τα προϊόντα Kiehl’s στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα στα corner Kiehl’s καταστημάτων και σε συνεργαζόμενα e-shops: atticabeauty.gr & galeriedebeaute.gr
  • Η ενδεικτική τιμή για το Youth Dose Eye Treatment είναι 39€.

Tags from the story
0 replies on “Ψάχνεις κρέμα ματιών; Δοκίμασε το Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment”