Stratego κατά… της τριχόπτωσης!

Παρατάξτε τον στρατό σας, εφαρμόστε την στρατηγική σας και κερδίστε τον αντίπαλο… Απλοί κανόνες και ένα γερό «οπλοστάσιο» είναι ό,τι χρειάζεστε για να κερδίσετε τον εχθρό!

Σας προβληματίζει η απώλεια των μαλλιών σας; Δυστυχώς, πρόκειται για ένα ανδρικό «προνόμιο». Στους περισσότερους άνδρες, η πτώση των μαλλιών δείχνει τα πρώτα της σημάδια μεταξύ 20 και 50 ετών και εξελίσσεται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Αναρωτιέστε γιατί; Η απάντηση είναι ότι η επιστήμη δεν γνωρίζει με σιγουριά. Η αλωπεκία συνδέεται με κληρονομικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, αλλά τα ακριβή της αίτια παραμένουν άγνωστα. Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως ο κύριος υπεύθυνος είναι τα ανδρογόνα (ως αποτέλεσμα της αυξημένης έκκρισης τεστοστερόνης) και η επίδρασή τους στα τριχοθυλάκια σε άνδρες που έχουν ήδη μία γενετική προδιάθεση.

Το αποτέλεσμα αυτής της επίδρασης είναι να αποδυναμώνεται η τρίχα και να γίνεται όλο και πιο λεπτή, καταλήγοντας να δημιουργήσει τελικά αραιώσεις στην μπροστινή γραμμή του κεφαλιού, στο πάνω μέρος του και στους κροτάφους. Αν αυτή η αποδυνάμωση της τρίχας αραιώσει την πυκνότητα των μαλλιών σε μεγάλο βαθμό, τότε μπορεί κατά τόπους να υπάρχει και ολική τριχόπτωση.

Παρατάξτε τον στρατό σας! Η πρώτη κίνηση στρατηγικής!

Κάθε καλός στρατηγός, γνωρίζει σε βάθος ότι η στρατηγική, ο τρόπος παράταξης και η επιλογή των όπλων είναι αυτά που καθορίζουν την τελική μάχη και την κατατρόπωση του… εχθρού.

Η κατάλληλη προετοιμασία λοιπόν, επιβάλει την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης από τα πρώτα σημάδια αραίωσης! Το PHYTOLIUM + LOTION MAN 100ML και το PHYTOLIUM+, είναι το αχτύπητο δίδυμο!

Μία φόρμουλα υψηλής τεχνογνωσίας, 93% φυτική, εστιάζει στον πυρήνα : στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης των ριζών, στην αντοχή στις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τη μικροκυκλοφορία για βέλτιστη παροχή θρεπτικών συστατικών στα μαλλιά.

Το on-the-go μπουκάλι με τη δοσολογία, είναι ιδανικό για την εκδρομή το Σαββατοκύριακο ή για την τσάντα του γυμναστηρίου. Το ακριβές του applicator ανοίγει με μία κίνηση!

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Αφού αποδυναμώσετε τον εχθρό, τώρα θα παρατάξετε τις δυνάμεις σας για την επίθεση! Η δύναμη κρούσης σε αυτήν τη μάχη ονομάζεται PHYTOPHANÈRE και πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής για όλους τους τύπους μαλλιών. Οι κάψουλες χαρίζουν δύναμη και ζωντάνια στα μαλλιά ενώ με τη βιταμίνη B8 και τον ψευδάργυρο συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας τους.

Με αυτή την εμπροσθοφυλακή, δηλαδή, 2 κάψουλες την ημέρα σε 4 μήνες θα έχετε οργανώσει την τέλεια άμυνά σας!

Η κατάκτηση του γοήτρου και το μυστικό όπλο

Γοητεία, αυτοπεποίθηση, σιγουριά… τα όμορφα μαλλιά χαρίζουν στον άνδρα μία ψυχολογική τόνωση που φαίνεται σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς του. Επιπλέον, τα πυκνά μαλλιά είναι ένα δείγμα νιότης και ευρωστίας που μας κάνει να αισθανόμαστε γεμάτοι ζωντάνια και γοητευτική αύρα!

Η ολική αγωγή κατά της τριχόπτωσης έρχεται από τα Εργαστήρια PHYTOSOLBA και δημιουργήθηκε με 99% φυσικά και φυτικά συστατικά.

Η PHYTONOVATHRIX είναι η πιο εξειδικευμένη αγωγή που καθυστερεί την τριχόπτωση και βοηθά την ανάπτυξη της τρίχας, επιβραδύνοντας ορατά την απώλεια των μαλλιών. Τα μαλλιά είναι πιο όμορφα, δυνατά, πυκνά και πιο ανθεκτικά.

Ως έξυπνος στρατηγός θα χρησιμοποιήσετε όλα τα όπλα για να κερδίσετε την τελική μάχη! Ο μυστικός «σχηματισμός» είναι στα χέρια σας!

Κάντε επίθεση και αποσπάστε την τελική νίκη!

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Phyto μέσω της ιστοσελίδας pharm24.gr.

Tags from the story
0 replies on “Stratego κατά… της τριχόπτωσης!”