Ο οδηγός αποτρίχωσης ενός σύγχρονου άνδρα

Το Manscaping δεν είναι νέο φαινόμενο. Οι άνδρες ξυρίζουν το σώμα τους εδώ και δεκαετίες, είτε για αισθητικούς λόγους, είτε για καθαριότητα. Το manscaping είναι μια εξαιρετικά προσωπική υπόθεση. Ανεξάρτητα από το πόσες τρίχες σκοπεύετε να αφαιρέσετε, το πιθανότερο είναι ότι πρέπει να ξυρίσετε τουλάχιστον μερικές, αν όχι για εσάς ίσως τότε για τον σύντροφό σας. Από τα εργαλεία που χρειάζεστε μέχρι τη σωστή μετέπειτα φροντίδα, είναι εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προστασία του περιβάλλοντος.

Καθιερώστε την εμφάνιση που θέλετε

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά προτού βάλετε ένα ξυράφι οπουδήποτε κοντά στο σώμα σας, θα πρέπει να έχετε μια ιδέα για το πώς θέλετε να φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Κάθε εμφάνιση θα απαιτήσει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση – ουσιαστικά, όσο λιγότερες τρίχες θέλετε, τόσο περισσότερα προϊόντα θα χρειαστείτε.

Χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία

Αυτό μας οδηγεί στα εργαλεία. Για το πιο απαλό ξύρισμα, θα χρειαστείτε ξυράφι. Προσέξτε όμως να μην χρησιμοποιήσετε το ίδιο που χρησιμοποιείτε για το πρόσωπό σας. Σε αντίθεση με το ξύρισμα της γενειάδας σας, όπου περισσότερες λεπίδες ισοδυναμούν με ένα πιο προσεκτικό ξύρισμα, όταν κάνετε μασάζ θέλετε λιγότερες λεπίδες. Το σώμα σας έχει γενικά μεγαλύτερη συγκέντρωση μακριών τριχών, καθώς και μεγαλύτερη επιφάνεια, η οποία μπορεί να φράξει τα ξυράφια απίστευτα γρήγορα. Οι περισσότερες λεπίδες έχουν επίσης ως αποτέλεσμα περισσότερο ερεθισμό και πιθανώς κοψίματα και εγκοπές, τα οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά γύρω από τα ιδιωτικά σας μέρη.

Αν θέλετε απλώς να δαμάσετε τις τρίχες του σώματός σας, ένα τρίμερ είναι το εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι για τα γένια σας, αντίθετα ένα τρίμερ σώματος έχει τα πρόσθετα πλεονεκτήματα μιας εύκαμπτης, περιστρεφόμενης κεφαλής για να φτάσετε στα δύσκολα κομμάτια, καθώς και πιο λεπτές λεπίδες και προστατευτικά προστατευτικά για την αποφυγή περικοπών.

Πάντα ντους πριν

Η προετοιμασία σίγουρα είναι απαραίτητη. Με παρόμοιο τρόπο με το ξύρισμα του προσώπου σας, το ζεστό νερό μαλακώνει το δέρμα και τις τρίχες, ανοίγει τους θύλακες και γενικά προετοιμάζει το δέρμα για το ξυράφι. Έτσι, πριν κάνετε περιποίηση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας, ειδικά αν είστε καινούριοι σε αυτό, κάντε πρώτα ένα ντους και μετά θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση. Θα ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα τυχόν κοψίματος και θα εξασφαλίσει ότι τα ξυρίσματα είναι πιο κοντά και το ξύρισμα θα είναι ευκολότερο.

Μην ξεχνάτε να συντηρείτε το αποτέλεσμα

Όταν αφαιρείτε τρίχες από οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, εάν δεν φροντίζετε το δέρμα σας, αρχίζουν να εμφανίζονται προβλήματα, για παράδειγμα ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα. φαγούρα;– όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με την απλή εφαρμογή της σχετικής περιποιητικής λοσιόν ή κρέμας. Σε ό,τι αφορά το manscaping, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε μια λοσιόν πριν το ξύρισμα κατά το ξύρισμα, η οποία προετοιμάζει το δέρμα και συνδυάζεται με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι θύλακες και να μαλακώσουν οι τρίχες. Φυσικά είναι απαραίτητο να φροντίζετε το δέρμα σας και μετά το ξύρισμα.

Κάντο με την ησυχία σου

Πάνω απ’ όλα, δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αφιερώστε το χρόνο σας και θα μειώσετε τις πιθανότητες να κοπείτε. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική συμβουλή. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και δώστε του το χρόνο που του αξίζει!!!

Tags from the story
,
0 replies on “Ο οδηγός αποτρίχωσης ενός σύγχρονου άνδρα”