Rare Earth Mask: Η Kiehl’s και ο John Legend μας καλούν να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

Kiehl’s x John Legend

Το 2018, η Kiehl’s Since 1851 παρουσίασε την Kiehl’s Made Better™, μια νέα πλατφόρμα που συνδέει τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Kiehl’s στον τομέα της αειφορίας –μέσω της ανάπτυξης των συνθέσεων, της συσκευασίας, της παραγωγής και της ανακύκλωσης, και των φιλανθρωπικών δεσμεύσεων– με τις προσδοκίες των πελατών της Kiehl’s με έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο.

Σήμερα, μαζί με τον John Legend, συνεργάτη της Kiehl’s Made Better™, η Kiehl’s επαναλανσάρει με υπερηφάνεια τη #1 της μάσκα, τη Rare Earth—made better. Η νέα Kiehl’s Made Better x John Legend Limited Edition Rare Earth Mask περιέχει την πολυαγαπημένη σύνθεση Rare Earth, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την παραγωγή λιπαρότητας στην επιφάνεια της επιδερμίδας κατά 46,7%.

Αυτή η μάσκα αφαιρείται με νερό και προσφέρει εντατική εξυγίανση ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των πόρων, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας, και απομακρύνοντας τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Η συσκευασία και η ετικέτα περιορισμένης έκδοσης έχουν σχεδιαστεί από τον John Legend, ενώ η μάσκα διατίθεται τώρα σε νέο μέγεθος 50ml.

Στην Ελλάδα, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος, και πιο συγκεκριμένα το ποσό των 1.000€, θα διατεθεί στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΕΔΑΣΑ.

Για την υποστήριξη της πλατφόρμας Kiehl’s Made Better™, για την περιορισμένη έκδοση εξασφαλίστηκαν τα εξής:

  • Λευκή Άργιλος Αμαζονίου, προϊόν δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου,
  • Η ετικέτα του πάνω μέρους φτιάχνεται από ένα μείγμα ανακυκλωμένων ινών από σάκους καφέ και ανακυκλωμένων υλικών μετά από την κατανάλωση,
  • Η συσκευασία αποτελείται κατά 30% από πλαστικό ανακυκλωμένο μετά από την κατανάλωση (post-consumer recycled),
  • Φιλανθρωπικές δωρεές, με τα έσοδα από το προϊόν να διατίθενται για τη στήριξη περιβαλλοντικών οργανώσεων σε όλον τον κόσμο.

Με μια καμπάνια στα μέσα δικτύωσης να συνοδεύει το λανσάρισμα της περιορισμένης έκδοσης της μάσκας, η Kiehl’s και ο John Legend σας προκαλούν να κάνετε τον κόσμο καλύτερο μέσα στα 10 λεπτά που χρειάζονται για να στεγνώσει η μάσκα, και να μοιραστείτε τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας το hashtag #Better10. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον κόσμο μας μέσα σε 10 λεπτά, όπως να ανακυκλώσετε, να κάνετε μια δωρεά σε κάποια τοπική περιβαλλοντική οργάνωση ή να βρείτε μια αγορά τοπικών προϊόντων για να κάνετε τα ψώνια σας. Ο John Legend το διατυπώνει με τον καλύτερο τρόπο: «Αν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο σε 10 λεπτά, φανταστείτε πόσα μπορούμε να καταφέρουμε σε 10 μέρες, 10 μήνες, ακόμα και 10 χρόνια».

www.kiehls.com

Tags from the story
, ,
0 replies on “Rare Earth Mask: Η Kiehl’s και ο John Legend μας καλούν να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!”