Το νέο σαγηνευτικό άρωμα Armani Code Absolu!

άρωμα Armani Code Absolu

Το άρωμα Armani Code, που λανσαρίστηκε το 2004, έγινε αμέσως συνώνυμο της αυτοπεποίθησης και του μαγνητισμού ενός άνδρα. Το 2019, το εμβληματικό άρωμα Armani Code αποκαλύπτει μια νέα σαγηνευτική έκδοση: το Armani Code Absolu.

Δυναμική προσωπικότητα

Το Armani Code Absolu, ένα νέο όραμα της ανδρικής γοητείας, δημιουργήθηκε για τον άνδρα που είναι εξίσου ευφυής και τολμηρός. Πέρα από την αυτοπεποίθηση, που αποτελούσε ανέκαθεν την υπογραφή του άντρα Armani Code, ο άντρας αυτός συναρπάζει με την αβίαστη κοινωνικότητά του, την αίσθηση του χιούμορ του και τη γοητεία του.

Ενσαρκώνοντας τη δυναμική προσωπικότητα, κατέχει αβίαστα την τέχνη της γοητείας και την εξασκεί με τόλμη και αυθεντικότητα. Η νεότερη προσθήκη στη γκάμα, το Armani Code Absolu, συνδυάζει την πικάντικη έξαψη ενός ραντεβού με τη μοντέρνα κομψότητα του απόλυτου γόη, του άνδρα Armani Code. Νέα γοητεία, νέος ανδρισμός, μία νέα ένταση.

Ένα νέο κεφάλαιο αρρενωπότητας

Το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου, Armani Code Absolu, είναι ένα τολμηρό ανατολίτικο άρωμα, όπου η βάση του κλασικού Armani Code έχει ενισχυθεί και έχει γίνει πιο ζεστή.

Ο Antoine Maisondieu (Givaudan) δημιούργησε για άλλη μία φορά ένα γοητευτικό αριστούργημα, μια βαθιά και ζωηρή δημιουργία που καταρρίπτει τους κανόνες με μια πιο σαρκική και πιο απτή ενσάρκωση.

Το άρωμα ξεκινά με νότες πράσινου μανταρινιού και μήλου, οι οποίες μας οδηγούν στην καρδιά. Εδώ, το άνθος πορτοκαλιάς, συνδυάζεται με μοσχοκάρυδο και σπόρους καρότου και αποπνέει ένα νέο αισθησιασμό. Ακολουθεί το χαρακτηριστικό συστατικό του Armani Code, οι κόκκοι Tonka, για να αποκαλύψουν μια ακόμα πιο απτή πτυχή, με το μεθυστικό ρούμι που δίνει βάθος και διττή υπόσταση στο άρωμα. Το αρωματικό ίχνος απελευθερώνει έναν ζεστό και αρρενωπό αισθησιασμό, μια πινελιά suede, την ένταση των κόκκων Tonka και τη γλυκύτητα μιας σκοτεινής βανίλιας.

Το Armani Code Absolu ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη αστραφτερή φρεσκάδα, στην αξέχαστη κομψότητα και την ανδρική γοητεία. Ενσαρκώνει την πιο ζεστή και την πιο σαρκική γοητεία που προσφέρει η γκάμα αρωμάτων Armani Code.

Ένα κλασσικό σχέδιο μεταμορφώνεται

Άμεσα αναγνωρίσιμο, το κομψό μπουκάλι του Armani Code έχει τις χαρακτηριστικές καθαρές γραμμές Armani. Για το Armani Code Absolu, το γυαλιστερό μπουκάλι ανανεώθηκε. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται πλέον στο γυαλί και περιβάλλεται από πολύτιμο χρυσό, ένα σύμβολο διαχρονικής κομψότητας. Το γυαλιστερό μαύρο πώμα από λάκα φέρει ένα εγχάρακτο μονόγραμμα του οίκου Giorgio Armani Beauty και αποκαλύπτει ένα χρυσό κουμπί που αρωματίζει. Ακριβώς από κάτω, η διακριτική υφή μιας μαύρης ζώνης παραπέμπει στο εμβληματικό σμόκιν.

armanibeauty.com

Tags from the story
,
0 replies on “Το νέο σαγηνευτικό άρωμα Armani Code Absolu!”