Η πιο όμορφη πισίνα στην Πορτογαλία

Albatroz Beach & Yacht Club
© Albatroz Hotel

Τη βρίσκουμε εκεί που οι γραφικοί βράχοι στο ηφαιστειογενές νησί της Μαδέρα περιβάλλονται απ’ τις ακτές του Ατλαντικού. Ένα ονειρικό σημείο που αξίζει κανείς να ανακαλύψει φέτος το καλοκαίρι, εφόσον αποφασίσει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία!

Η Μαδέρα είναι ίσως ένα απ’ τα ομορφότερα νησιά της Ευρώπης. Είναι το σύμπλεγμα νησιών στον Ατλαντικό Ωκεανό που ενώ ανήκουν στην Πορτογαλία, είναι σαν να αποτελούν τον δικό τους ξεχωριστό κόσμο, που καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες.

Η Μαδέρα είναι επίσης το σπίτι του Albatroz Beach & Yacht Club, ένα κατάλυμα 5 αστέρων στον κόλπο Santa Cruz, ιδανικό για όσους ψάχνουν λίγες στιγμές ηρεμίας κάτω απ’ τον ήλιο της Πορτογαλίας. Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις και τα δωμάτια του είναι υπερπολυτελή, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγαλειώδης πισίνα του, αυτή που μοιάζει να είναι προέκταση του βράχου. Η εικόνα της πισίνας δίπλα στη θάλασσα, σε αφήνει να χαθείς σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και ν’ απολαύσεις όσο κάνεις το μπάνιο σου τη θέα των κρυστάλλινων κυμάτων του Ατλαντικού Ωκεανού.

© Albatroz Hotel

INFO


Albatroz Beach & Yacht Club
Quinta Dr. Américo Durão,
Sitio da Terҁa, 9100-187 Santa Cruz,
Madeira, Portugal
www.albatrozhotel.com

Photos: Booking.com

Tags from the story
0 replies on “Η πιο όμορφη πισίνα στην Πορτογαλία”