Ο νέος Joker του Jared Leto είναι καθηλωτικός

Joker του Jared Leto
© ZACK SNYDER via Vanity Fair

Ο νέος Joker του Jared Leto στο «Justice League: The Snyder Cut» δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν που είχαμε δει στο Suicide Squad και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό, γιατί με το νέο του look είναι πραγματικά καθηλωτικός. Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Joker του Jared Leto, ενώ ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Zack Snyder, εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη νέα και πολύ διαφορετική εκδοχή. Κι αυτό γιατί αυτός ο Joker -ευτυχώς- δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον που είχαμε δει στο Suicide Squad, ο οποίος δεν είχε λάβει και τις καλύτερες κριτικές.

Με αφορμή, την ταινία «Justice League: The Snyder Cut» που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου, ο σκηνοθέτης έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της νέας εκδοχής του Joker του Jared Leto στο Vanity Fair.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Snyder έγραψε: «Τι υπέροχο χαρακτήρα δημιούργησες», αναφερόμενος στον Jared Leto. Βέβαια, αρκετοί ήταν κι αυτοί που σχολίασαν πόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία τους θυμίζει τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του ως «Joker».

Θα θυμάσαι τον original Leto Joker για τα τατουάζ του, για τις μεταλλικές θήκες στα δόντια και τη σχέση του με την Harley Quinn. Ωστόσο, στη νέα ταινία του Snyder, ο Joker έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει χάσει όλα του τα τατουάζ και τα σημάδια στο μέτωπο του.

Στη νέα εκδοχή, βλέπουμε τον Joker με πιο μακριά μαλλιά και πιο gothic μακιγιάζ, ενώ φαίνεται να έχει εγκαταλείψει και την εξεζητηµένη γκαρνταρόμπα του. Παράλληλα, σύμφωνα με το Vanity Fair, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ακόμη ότι ο Joker θα εμφανιστεί σε μια πολύ αποκαλυπτική σκηνή της ταινίας.

© ZACK SNYDER via Vanity Fair

Tags from the story
0 replies on “Ο νέος Joker του Jared Leto είναι καθηλωτικός”