Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 7 προϊόντα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα
© Philips

Σήμερα, όπως κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών (International Men’s Day) και εάν αναρωτιέσαι γιατί εσύ δεν το ξέρεις είναι επειδή η συγκεκριμένη ημέρα γιορτάζεται σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου και ανάμεσα σε αυτές δεν είναι η Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1999 σε νησιά της Καραϊβικής με σκοπό την υπενθύμιση της συνεισφοράς του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έκτοτε, γιορτάζεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 70 χώρες του πλανήτη, ενώ το θέμα του φετινού εορτασμού είναι η «Καλύτερη υγεία για τους άνδρες και τα αγόρια».

Εμείς για να τιμήσουμε τη συγκεκριμένη ημέρα συγκεντρώσαμε 7 προϊόντα grooming για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα, αλλά και όλες τις ημέρες που νιώθετε την ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας λίγο παραπάνω. Και η φροντίδα δεν έχει να κάνει με την ηλικία, ούτε δεν χρειάζεται αποκλειστικά να συνδέεται με την περιποίηση του προσώπου.

Συχνά, το self-care -όπως μας το παρουσιάζουν- είναι σαν να αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άνδρες δεν πρέπει να το εφαρμόζουν, γιατί κι αυτοί θα πρέπει να φροντίζουν να κάνουν στη ζωή τους μόνο όσα πραγματικά τους κάνουν ευτυχισμένους και όσα ξέρουν ότι λειτουργούν για το δικό τους καλό.

Και ίσως αυτή την περίοδο της ακραίας αβεβαιότητας, το μόνο που να έχεις ανάγκη είναι να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, τώρα που είσαι σπίτι και έχεις όλο τον ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου.

Αυτά είναι τα 7 προϊόντα grooming που ξεχωρίσαμε για την Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών:

Ombre Leather Set by Tom Ford

galeriedebeaute.gr

Philips Norelco Multigroom All-In-One Series 3000

philips.com

Bvlgari Aqua Eau De Toilette Spray For Men 

bulgari.com

Vaseline Lip Therapy Lip Balm

amazon.in

Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Super Serum

kiehls.com

Dior Sauvage Black Charcoal Soap

dior.com

Beyl Purify & Refresh Cleansing Gel For Men 

beyl-skincare.com

Tags from the story
0 replies on “Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 7 προϊόντα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας”