Vichy: Kάντε το πρώτο βήμα με τη νέα Capital soleil UV-AGE daily

H καινοτομία της VICHY: Η επιστήμη του εκθεσιώματος του δέρματος. Η επιστημονική μας εξειδίκευση βασίζεται στη διεξοδική μελέτη των στοιχείων εκείνων που επηρεάζουν την επιδερμίδα με την πάροδο του χρόνου. Γνωρίζουμε πλέον ότι η κατάσταση της επιδερμίδας εξαρτάται όχι μόνο από τα γονίδια αλλά και από το εκθεσίωμα δηλαδή έναν συνδυασμό διαφόρων περιβαλλοντικών, συμπεριφορικών και ορμονικών παραγόντων.

Ειδικότερα, η αθροιστική τους επίδραση είναι αυτή που μπορεί να διαταράξει τις βιολογικές λειτουργίες της επιδερμίδας και να επιταχύνει τη γήρανσή της.

Το 2016 τα ευρήματα αυτής της πολύπλευρης μελέτης αποτέλεσαν την πρωτοποριακή Επιστήμη του εκθεσιώματος της επιδερμίδας, από αυτή την επιστήμη γεννήθηκε μια διεπιστημονική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τα δερμοκαλλυντικά, η οποία συνδυάζει τη Δερματολογία με άλλα ιατρικά πεδία
(Ενδοκρινολογία, Διαιτολογία, Ψυχολογία, Νευροεπιστήμη, και Περιβαλλοντική Ιατρική). Έτσι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εκάστοτε δερματολογικές ανάγκες προτείνοντας προϊόντα των οποίων η αποτελεσματικότητα είναι μελετημένη σε πραγματικές συνθήκες.

Τα πρωτόκολλά μας συνδυάζουν ισχυρά δερματολογικά δραστικά συστατικά ενσωματωμένα σε υποαλλεργικές συνθέσεις, καθώς και συμβουλές για τον τρόπο ζωής μας που επιδοκιμάζονται από την διεπιστημονική ιατρική επιτροπή μας. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση βοηθά τις γυναίκες να αντισταθμίσουν τους παράγοντες του εκθεσιώματος που επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.

Η Vichy έχει δεσμευτεί να ενισχύσει τη γνώση και την έρευνα σε ότι αφορά τους παράγοντες του εκθεσιώματος και την επίδρασή τους στην υγεία της επιδερμίδας. Για το σκοπό αυτό, υποστηρίζει σε διεθνές επίπεδο αυτό το εξαιρετικά σημαντικό πεδίο έρευνας μέσω της ετήσιας επιχορήγησης της Vichy για το εκθεσίωμα, το λεγόμενο Exposome Grant.

«Η υγεία της επιδερμίδας αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Vichy.»

Το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά στην UV ακτινοβολία και στη ρύπανση. Οι δύο αυτοί επιθετικοί παράγοντες του εκθεσιώματος ευθύνονται για πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα.

«Η UVA ακτινοβολία είναι παρούσα όλο το χρόνο, ακόμα κι όταν έχει συννεφιά.»

Υπάρχουν δύο UV τύποι ακτιβολιών : H UVB και η UVA ακτινοβολία. Η UVB ακτινοβολία υπάρχει κυρίως το καλοκαίρι, ενώ η UVA ακτινοβολία υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους –ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά. Επιπλέον, είναι αόρατη και μπορεί να διαπεράσει ακόμα και το τζάμι. Η επίδραση της UVA ακτινοβολίας στη γήρανση της επιδερμίδας είναι μη αναστρέψιμη.

Η γήρανση που οφείλεται στην UV ακτινοβολία τείνει να επιταχύνεται όταν συνυπάρχει και άλλος ένας παράγοντας του εκθεσιώματος: η ρύπανση. Αυτός ο συνδυασμός UVA ακτινοβολίας και ρύπανσης ονομάζεται «φωτορύπανση». Η φωτορύπανση εντείνει το οξειδωτικό στρες, και η επιτάχυνση της γήρανσης της επιδερμίδας είναι ορατή: η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητα της, σχηματίζονται ρυτίδες και κηλίδες. Το φαινόμενο αυτό λέγεται «φωτογήρανση».

Η καθημερινή χρήση φωτοπροστασίας μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας που συνδέονται με την UV ακτινοβολία,
όπως είναι οι ρυτίδες και οι κηλίδες.

Το UV-AGE DAILY βασίζεται σε ένα αλάνθαστο προστατευτικό φίλτροUV με τεχνολογία Netlock, κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα
ευρεσιτεχνίας, αλλά και δερματολογικά ενεργά συστατικά, σε μια αόρατη, υδάτινη, υγρή σύνθεση. Επαναπροσδιορίσαμε την προσέγγιση για
τη φωτοπροστασία.

Για να καταστεί καθολική η καθημερινή χρήση φωτοπροστασίας, πρέπει να εξασφαλίσουμε μια υγιεινή και ευχάριστη λύση, κατάλληλη για κάθε τύπο
και φωτότυπο δέρματος. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, επαναπροσδιορίσαμε την προσέγγισή μας για τη φωτοπροστασία δημιουργώντας μια νέα γενιά
λεπτόρρευστων υφών.

Για πρώτη φορά, η Vichy Laboratories δημιουργεί με επιτυχία μια νέα γενιά αντηλιακών υψηλής προστασίας, που αλλάζει τα δεδομένα χάρη στο αόρατο φινίρισμα και τη φυσική αίσθησή της. Το μυστικό πίσω από την πρωτοποριακή αυτή σύνθεση είναι το NETLOCK, η νέα μας τεχνολογία που έχει κατοχυρωθεί με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτή η καινοτομία βασίζεται στη θεμελιώδη αρχή των λεπτόρρευστων υφών. Τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε μικροσταγονίδια γέλης που, μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό φιλμ.

Για να καταπολεμήσει τα σημάδια της φωτογήρανσης, η Vichy Laboratoires συμπεριέλαβε στη σύνθεση ενεργά δραστικά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις:

2% ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ, γνωστή και ως B3, μειώνει την όψη των κηλίδων δρώντας ενάντια στη μελάγχρωση.

4% ΠΕΠΤΙΔΙΑ , βραχείες αλυσίδες αμινοξέων με αποδεδειγμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα.

ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ, τα οποία καλλιεργούνται σε Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy μέσω διαδικασιών ζύμωσης. Προάγουν και διαφυλάσσουν την υγιή όψη του δέρματος.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ VICHY, πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, το οποίο ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

1.ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ SELFIE
2.ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ.
3.ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ SKINMATRIX ΣΑΣ

Με βάση τη selfie σας, υπολογίζεται το SKINMATRIX σας. Το διάγραμμα αυτό αποτυπώνει το επίπεδο γήρανσης αξιολογώντας 7 σημάδια γήρανσης: τις βαθιές ρυτίδες ,τις λεπτές γραμμές ,τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών ,τις καφέ κηλίδες, τη θαμπάδα, την έλλειψη σφριγηλότητας και την ορατότητα των πόρων. Έτσι, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια εκτίμηση του επιπέδου γήρανσης της επιδερμίδας σας και να προβλέψετε την πορεία της.

0 replies on “Vichy: Kάντε το πρώτο βήμα με τη νέα Capital soleil UV-AGE daily”