Clinique For Men: Ενυδατική κρέμα προηγμένης Τεχνολογίας Αυτο-Αναπλήρωσης

Ενυδατική κρέμα προηγμένης Τεχνολογίας Αυτο-Αναπλήρωσης, που βοηθάει πραγματικά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού για να ενυδατώνεται για 72 ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.

H Clinique For Men: Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator βοηθάει πραγματικά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού για να ενυδατώνεται η ίδια. Ακολούθως κλειδώνει όλη αυτήν την ενυδάτωση για επιδερμίδα με υγιή-όψη.

 • Άμεσα «γεμίζει» την επιδερμίδα με μία έκρηξη υγρασίας χάρη στο Ενεργό Νερό Αλόης και στους υγροσκοπικούς παράγοντες. Χαρίζει στη στιγμή την ιδανική ενίσχυση υγρασίας, που τόσο απαραίτητη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα.
 • Αναζωογονεί την επιδερμίδα μόλις εφαρμοστεί και ξεδιψά την αφυδατωμένη επιδερμίδα.
 • Βοηθάει την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού για να ενυδατώνεται αδιάκοπα χάρη στην Τεχνολογία Αυτο-Αναπλήρωσης: Αντλεί και διανέμει το νερό από το βάθος της επιδερμίδας προς την επιφάνεια έτσι ώστε κάθε στοιβάδα της να είναι κορεσμένη με υποστηρικτή υγρασία χάρη στην Τεχνολογία Αυτο-Αναπλήρωσης. Ενυδατώνει αδιάκοπα για 72-ώρες, οι μελέτες μας το απέδειξαν-ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.
 • Σφραγίζει την υγρασία στην επιδερμίδα χάρη στο Moisture-Holding Super Matrix και το
  Υαλουρονικό Οξύ.
 • Μακροπρόθεσμα, η ενυδατική ασπίδα της επιδερμίδας και η ικανότητά της να κλειδώνει την υγρασία ενδυναμώνεται- έτσι παραμένει ενυδατωμένη, για περισσότερο χρόνο.
 • Βοηθάει στη διατήρηση και στην αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης κατά τις μεταβολές υγρασίας και θερμοκρασίας και όλα αυτά με μία ανάλαφρη, oil-free, υφή–ιδανική για το δραστήριο άνδρα.
 • Λειαίνει, απαλύνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την όψη των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος λόγω αφυδάτωσης.

Σε Ποιους Απευθύνεται: Για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας (1, 2, 3, 4). Κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα, μετά το ξύρισμα για καταπραϋντική ενυδάτωση ή οποιαδήποτε στιγμή η επιδερμίδα χρειάζεται ενίσχυση της υγρασίας της. Αυτή η ενυδατική κρέμα πολλαπλών-χρήσεων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως:

4 ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ CLINIQUE FOR MENTM MAXIMUM HYDRATOR

 1. Ενυδάτωση Μετά- το Ξύρισμα: Χαρίζει την πολύ-αναγκαία για μετά το ξύρισμα ενυδάτωση– στη στιγμή.
 2. Περιποίηση Παρανυχίδων: Ανησυχείτε για τις παρανυχίδες που δείχνουν άσχημες και σας ενοχλούν; Περιποιηθείτε τις ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ με μία μαλακτική δόση από το Clinique For MenTM Maximum Hydrator 72- Hour Auto-Replenishing Hydrator. Κάντε μασάζ στην κοίτη κάθε νυχιού για να απαλύνετε και να κατευνάσετε τις ξηρές, τραχιές παρανυχίδες.
 3. Καταπράυνση Σημείων Αφυδάτωσης: Η ανάλαφρη, oil-free υφή της gel-κρέμας είναι ιδανική για στοχευμένη ενυδάτωση. Απλώνετε μικρή ποσότητα πάνω σε κάθε περιοχή που εμφανίζει ξηρότητα και το έχει ανάγκη.
 4. Μαχητής ενάντια στο Φριζάρισμα: Όταν ξαφνικά τα μαλλιά σας φριζάρουν και δεν έχετε διαθέσιμο κάποιο εξειδικευμένο προϊόν για αυτά, απλώστε λίγη ποσότητα στις παλάμες σας και περάστε απαλά με τα χέρια σας στις ατίθασες περιοχές. Αποφύγετε τις ρίζες των μαλλιών, γιατί θα καταλήξουν να φαίνονται χωρίς όγκο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:

Άντληση Ενυδάτωσης

 • Ενεργό (+/-) Νερό Αλόης/ Aloe Barbadensis: Θετικά και αρνητικά φορτισμένο νερό Αλόης, προσφέρει εντατική ενυδάτωση, αυξάνοντας τη χημική συγγένεια της επιδερμίδας προς το νερό. Το έγχυμα Αλόης χαρίζεις καταπραϋντικά και κατευναστικά οφέλη. Η διανομή της υγρασίας μεγιστοποιείται και διατηρείται σε ισορροπία.
 • Καφεΐνη: Προάγει βέλτιστη ενυδάτωση πυροδοτώντας την «φυσική αντλία ιόντων» της επιδερμίδας, να μεταφέρει το νερό από τις κατώτερες στοιβάδες της και να το διαχύσει προς την επιφάνεια, αυτο-παρέχοντάς της με αυτόν τρόπο εσωτερική ροή νερού, ενώ «γεμίζει» κάθε επίπεδο της επιδερμίδας με υποστηρικτική υγρασία.

Εισχώρηση και Διατήρηση Ενυδάτωσης

 • Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος: Στην επιδερμίδα, το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία παρόμοια με γέλη που γεμίζει τα διαστήματα ανάμεσα στις βασικές δομές υποστήριξης, την ενυδατώνει συγκρατώντας νερό και δρα ως προστατευτικός και λιπαντικός παράγοντας ενάντια σε μηχανικές και χημικές φθορές. Αυτά τα μόρια χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα για να χαρίσουν την ικανότητα για ακόμα πιο ισχυρή διατήρηση νερού, να δημιουργήσουν ένα «απόθεμα υγρασίας» για συνεχή δέσμευση μορίων νερού.
 • Εκχύλισμα Σημύδας (Betula Alba) + Εκχύλισμα Σίλυβου (Silybum Marianum): Tο συνεργιστικό αποτέλεσμα αυτού του φυσικού συνδυασμού βελτιώνει τη φυσική διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, προλαμβάνοντας την απώλεια του φυσικού υαλουρονικού οξέος από αυτήν και βελτιώνοντας την επιδερμιδική αντοχή. Η βελτίωση της υγρασίας, διατηρεί τα αποτελέσματα μίας πιο «γεμάτης» επιδερμίδας που κλειδώνει και συγκρατεί στις στοιβάδες της καλύτερα την ενυδάτωση και για περισσότερο χρόνο.

Tags from the story
0 replies on “Clinique For Men: Ενυδατική κρέμα προηγμένης Τεχνολογίας Αυτο-Αναπλήρωσης”