Τα high-end ηχεία δαπέδου της Bugatti

ηχεία δαπέδου της Bugatti
© Bugatti

Αυτά είναι τα high-end ηχεία δαπέδου της Bugatti σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία Tidal Audio. Πρόκειται για τη σειρά ηχείων «Royale» και είναι εμπνευσμένα από έξι coupes που ο Ettore Bugatti δημιούργησε από το 1927 έως το 1933.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η νέα σειρά premium οικιακών συστημάτων ήχων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας «Tidal for Bugatti» και είναι διαθέσιμη στα χρώματα που η Bugatti χρησιμοποιεί για τα υπεραυτοκίνητα της και ειδικότερα τους συναντάμε στο μονόχρωμο design Monocoque και στο δίχρωμο Duotone.

Ο αγοραστής του «Royale» θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τόσο τα χρώματα του ηχείου όσο και των υλικών κατασκευής του (carbon, δερμάτινη επένδυση, πολύτιμα μέταλλα, αλουμίνιο κτλ.). Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, αυτά τα ηχεία είναι τεράστια, καθώς το ύψος τους φτάνει τα 1,44 μέτρα και το βάρος τους τα 160 κιλά!

© Bugatti

Φυσικά, καθένα από αυτά έχει το εμβληματικό λογότυπο της Bugatti στο μπροστινό του μέρος, ενώ αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Royale διαθέτει 4 subwoofers ανά ηχείο, δύο woofer με αλουμινένιο διάφραγμα και ένα υψηλής απόδοσης tweeter με διαμαντένιο διάφραγμα.

ηχεία δαπέδου της Bugatti
© Bugatti
ηχεία δαπέδου της Bugatti
© Bugatti

Τέλος, καθεμία από τις εκδόσεις Edition Blanc και Edition Noir θα κυκλοφορήσει σε μόλις 15 κομμάτια. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Bugatti (bugatti.com).

Tags from the story
0 replies on “Τα high-end ηχεία δαπέδου της Bugatti”