Τα καλύτερα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια αυτά τα Χριστούγεννα

καλύτερα επιτραπέζια

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας και ειδικότερα τώρα στις γιορτές αυτές οι αλλαγές είναι ακόμα πιο αισθητές. Φέτος, δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά είναι ίσως η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με τα άτομα που ζούμε στο ίδιο σπίτι. 

Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσουμε όμορφα κι αυτά τα Χριστούγεννα, παραμένοντας ασφαλείς μέσα στο σπίτι και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις είτε βλέποντας όλοι μαζί χριστουγεννιάτικες ταινίες είτε καταφεύγοντας στην αγαπημένη επιλογή όλων… τα επιτραπέζια.

Γι’ αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε τα καλύτερα επιτραπέζια που θα κρατήσουν όλη την οικογένεια απασχολημένη αυτά τα Χριστούγεννα. Μερικά από αυτά είναι φτιαγμένα για να σας χαρίσουν άφθονο γέλιο, ενώ άλλα είναι δεδομένο ότι θα «ξυπνήσουν» τον ανταγωνισμό σε μερικά μέλη της οικογένειας.

Ακολουθούν τα 8 καλύτερα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια ή την παρέα που επιλέξαμε εμείς για τις φετινές γιορτές:

Scrabble Deluxe Edition Game

Δεν χρειάζεται συστάσεις, το Scrabble είναι ίσως το επιτραπέζιο που έχει κάθε σπίτι και τώρα με την τηλεκπαίδευση ίσως είναι το κατάλληλο για να μάθουν τα παιδιά και καμιά καινούρια λέξη.

amazon.com

What Do You Meme? The Office Expansion Pack

Για τους λάτρεις της αγαπημένης σειράς «The Office» και για όσους έχουν χιούμορ, αυτό το παιχνίδι θα σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων.

amazon.com

5 Second Rule Spintensity

Πόσο γρήγορα μπορείς να πεις 3 πράγματα που σχετίζονται με την κάρτα που κρατάς στα χέρια σου; Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και σε προειδοποιούμε είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό!

smythstoys.com

Pictionary Air Family Drawing Game

Ένα κλασικό και λατρεμένο παιχνίδι που τον τελευταίο χρόνο είδε αύξηση 127% στις πωλήσεις του και όχι άδικα αφού με την καραντίνα ήταν το ιδανικό επιτραπέζιο για όλη την οικογένεια.

plaisio.gr

The Hygge Game

Το hygge είναι ο τρόπος που οι Δανοί απολαμβάνουν τη ζωή και είναι το μυστικό που τους κάνει τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει 330 ερωτήσεις που θα επιτρέψουν να αρχίσει εύκολα μια συνομιλία ανάμεσα σε φίλους και την οικογένεια.

hyggegames.com

Sunnylife Giant Jumbling Tower Set

Ακόμη ένα κλασικό παιχνίδι που μπορούν να παίξουν όλες οι ηλικίες και χρειάζεται αρκετή υπομονή και τις σωστές κινήσεις για να μην είσαι εσύ αυτός που θα ρίξει τα τουβλάκια.

selfridges.com

Friends Monopoly

Για όσους αγαπούν τα «Φιλαράκια» αυτό είναι ένα ωραίο δώρο που μπορείς να τους κάνεις μέσα στις γιορτές, καθώς φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά θα το τιμήσουν δεόντως!

amazon.com

Hasbro Cluedo The Classic Mystery

Σε αυτό το παιχνίδι μυστηρίου, καλείσαι να ακολουθήσεις τα ίχνη και να ανακαλύψεις τον ένοχο της υπόθεσης σαν αληθινός ντετέκτιβ. Κατάλληλο για να μαζέψει όλη την οικογένεια στο σπίτι την ημέρα των Χριστουγέννων.

plaisio.gr

Tags from the story
0 replies on “Τα καλύτερα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια αυτά τα Χριστούγεννα”