Πάρτι κάτω από το νερό με το νέο ηχείο της JBL

Μετά από πολλά χρόνια αφοσίωσης στην παροχή εκπληκτικού ήχου, η JBL είναι έτοιμη να γιορτάσει την επέτειο των 75 χρόνων της.

Από την Πασχαλιά Πυρένη

Από την πλευρά της JBL, αυτό σημαίνει ότι δεσμεύεστε να “παραδώσετε” από αυτόν τον κόσμο “ζωντανές μουσικές εμπειρίες στο σπίτι, εν κινήσει και σε υπέροχο εξωτερικό χώρο.” Αυτό ακριβώς κάνουν με το JBL Charge 5 – ένα φορητό ηχείο που μπορεί τόσο να επιβιώσει βυθισμένο κάτω από το νερό όσο και αφήνοντάς το σε μια καταιγίδα σκόνης. Ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να συνεχίσει να παρέχει εντυπωσιακή εμπειρία ήχου. «Είτε ακούτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, το JBL Charge 5 θέτει ένα νέο πρότυπο για ήχο υψηλής ποιότητας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά της δημοφιλούς σειράς μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους ακροατές την απαράμιλλη δύναμη του JBL Original Pro Sound», λέει ο Marcus Fry, Γενικός Διευθυντής της JBL AUNZ.

Αυτό το νέο πρότυπο υψηλής ποιότητας ήχου έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη ευκρίνεια ήχου και βαθύτερα μπάσα. Το ηχείο διαθέτει επίσης JBL Original Pro Sound για ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου. Προσθέστε την ενσωματωμένη τράπεζα τροφοδοσίας και θα μπορείτε να απολαμβάνετε 20 ώρες ήχου, οπότε ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε, θα έχετε αρκετή μουσική για να πάτε. Όταν φτάσετε εκεί, εάν υπάρχουν άλλα συμβατά φορητά ηχεία JBL, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JBL PartyBoost για να τα συνδέσετε στο Charge 5 και να ενισχύσετε τον ήχο σας. Η βαθμολογία IPX67 σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο υγρά ή βρώμικα πράγματα υπάρχουν γύρω σας.

0 replies on “Πάρτι κάτω από το νερό με το νέο ηχείο της JBL”