Οι καλύτεροι διανεμητές μπύρας για το σπίτι

διανεμητές μπύρας

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω ενός lockdown που νιώθουμε ότι δεν τελειώνει ποτέ, ωστόσο εμείς ήδη ονειρευόμαστε πιο ξέγνοιαστες μέρες που θα επιτρέπετε να καλούμε φίλους μας στο σπίτι και θα παρακολουθήσουμε αγώνες ποδοσφαίρου παρέα με μια παγωμένη μπύρα.

Και γι’ αυτές τις μέρες που ελπίζουμε να μην αργήσουν να έρθουν, ψάξαμε και βρήκαμε το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, ειδικά τώρα που τα αγαπημένα μας στέκια για μπύρα είναι κλειστά. Ακολουθούν οι καλύτεροι διανεμητές μπύρας, οι οποίοι είναι ιδανικοί για χρήση στο σπίτι, τον κήπο ή τη βεράντα σου, ή για να κάνεις δώρο σε κάποιον που πραγματικά λατρεύει αυτό το δροσιστικό ποτό.

Αυτοί είναι οι καλύτεροι διανεμητές μπύρας για το σπίτι:

Fizzics DraftPour Beer Dispenser

Το Draft Pour της Fizzics είναι αποκλειστικά για χρήση στο σπίτι και είναι ίσως η ιδανικότερη επιλογή για όσους θέλουν να σερβίρουν καλή μπύρα στους φίλους τους, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία σε μια συσκευή.

store.fizzics.com

Beerwulf Blade

Οι μικρές διαστάσεις του Blade και ο ενσωματωμένος συμπιεστής αέρα, σου επιτρέπουν να σερβίρεις εξαιρετικής ποιότητας παγωμένη μπύρα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αρκεί να βρεις μία μικρή επιφάνεια για να τοποθετήσεις τη συσκευή είτε στην κουζίνα σου είτε στη βεράντα σου!

beerwulf.com

Lindr Soudek 50/K Draught Dispenser

Αυτός ο ξύλινος διανεμητής μπύρας θυμίζει κάτι από τους παραδοσιακούς που βλέπουμε σε μια μπυραρία. Είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για μεγάλες γιορτές και drinking games με την παρέα σου.

draughtbeeronline.com

Philips Perfect Draft beer dispenser

Ο διανεμητής μπύρας της Philips διατηρεί τη μπύρα παγωμένη στους 3°C, αλλά και φρέσκια για 30 ημέρες μετά το άνοιγμα του βαρελιού. Το design του είναι ίσως από τα ωραιότερα που θα βρεις σε αυτή τη λίστα, ενώ σου προσφέρει επιλογή σε περισσότερες από 40 διαφορετικές μπύρες.

beerhawk.co.uk

Pinter

Το Pinter είναι μια μηχανή παρασκευής μπύρας και περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μπύρα. Σκέψου ότι συχνά αναφέρεται και ως η Nespresso της μπύρας!

verdict.co.uk

Tags from the story
0 replies on “Οι καλύτεροι διανεμητές μπύρας για το σπίτι”