Η Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook Air με αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο

νέο MacBook Air
© Apple

Η Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook Air με αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο, ταχύτερες επιδόσεις, περισσότερη μνήμη και καλύτερη τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, το ολοκαίνουριο MacBook Air διαθέτει πλέον το «Magic Keyboard», που μέχρι και σήμερα διέθετε μόνο το MacBook Pro των 16 ιντσών. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι αυτό το βελτιωμένο πληκτρολόγιο κυκλοφόρησε το 2019 μετά από αρκετά παράπονα για κακή λειτουργία των πληκτρολογίων των προηγούμενων μοντέλων.

Χαρακτηριστικά, το Magic Keyboard διαθέτει αναβαθμισμένο scissor-switch μηχανισμό, 1 χιλιοστό κίνηση στο πλήκτρο και inverted-T διάταξη στα arrow keys, ακριβώς όπως και στο 16 ιντσών MacBook Pro.

© Apple

Σύμφωνα με την Apple, το νέο Air προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και ενσωματώνει τους 10ης γενιάς επεξεργαστές Ice Lake της Intel, μέχρι και τον κορυφαίο quad-core Core i7 στα 1.2GHz. Ταυτόχρονα, υπόσχεται έως και δύο φορές ταχύτερη απόδοση σε CPU και μέχρι και 80% ταχύτερη απόδοση γραφικών συγκριτικά με το προγενέστερο μοντέλο. Η χωρητικότητα του ξεκινάει απ’ τα 256GB και φτάνει μέχρι και τα 2TB.

Διαθέτει ακόμη οθόνη Retina 13 ιντσών, ανάλυσης 2560×1600 pixels, ενώ παρόλο που δεν διαθέτει τα φανταστικά speakers του MacBook Pro, η Apple υποστηρίζει ότι το νέο μοντέλο ενσωματώνει ηχεία με ευρύ στερεοφωνικό ήχο για δραστηριότητες όπως είναι η παρακολούθηση Apple TV+ ή για τα παιχνίδια στο Apple Arcade. Τέλος, διαθέτει ακόμη διάταξη τριών μικροφώνων για καλύτερη απόδοση στις βιντεοκλήσεις.

Το νέο MacBook Air 2020 ξεκινάει στις ΗΠΑ απ’ τα 999 δολάρια και σ’ αυτή την τιμή, οι ενδιαφερόμενοι αγοράζουν μια πολύ καλύτερη συσκευή απ’ τις προγενέστερες που ξεκινούσαν απ’ τα 1,099 δολάρια.

apple.com

Tags from the story
0 replies on “Η Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook Air με αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο”